Chilian, după intarea în vigoare a legii antifumat: „Să vă stea în gât bulangiilor!”

Florin Chilian a reacţionat pe facebook la legea care interzice fumatul în spațiul public. După ce în urmă cu câteva zile artistul și-a schimbat poza de profil (avea una în care trăgea cu nesaț dintr-o țigară) într-una fără țigară, acum Chilian a simțit nevoia să puncteze din nou, subliniind caracterul radical al legii.

17 mart. 2016, 13:32
Chilian, după intarea în vigoare a legii antifumat: „Să vă stea în gât bulangiilor!”

„Să vă stea în gât bulangiilor! Orice forma de radicalism este infinit mai nociva decat obiectul interzicerii în sine. Asta cu excluderea fumatorilor este un mare rahat. Celebre băuturi răcoritoare s-au dovedit nocive, o importantă rețea de fast food- uri înseamnă moarte – astea nu sunt interzise! Dacă s-au rezolvat restul problemelor din țară asta atunci e OK. M-am liniștit! Chiar trebuia o lege ca asta, mai abuziva decât oriunde în alta parte. Zic eu despre excese legislative.

Să ne întelegem, nu am nimic împotriva legii privind fumatul însă am ceva împotriva unei aberatii legislative cum este, după parerea mea, ce a iesit ca lege din căpățânile tâmpiților și tembelilor noștri de parlamentari. Mult, mult prea excesivă și discriminatorie pâna la urmă aceasta lege și lipsită de orice urmă de decență.”, a scris artisul pe Facebook.