Chiliman: Primăria Sectorului 1 se va muta de la anul în sediul vechi

Primăria Sectorului 1 se va muta din februarie-martie 2015 în vechiul sediu de pe bd. Banu Manta, a declarat joi primarul acestei zone administrative, Andrei Chiliman.

02 oct. 2014, 11:01
Chiliman: Primăria Sectorului 1 se va muta de la anul în sediul vechi

„În februarie-martie vom începe să ne mutăm înapoi în sediul Primăriei de pe Banu Manta, care în momentul de faţă este în refuncţionalizare”, a spus Chiliman într-o conferinţă de presă.

El a precizat că lucrările au costat peste 20 de milioane de lei. „Consolidarea clădirii s-a făcut cu circa 40 cm de beton armat prin interior iar toate utilităţile din interior au trebuit să fie demontate. Acum se lucrează la reinstalarea lor în aşa fel încât clădirea să devină funcţională cât mai repede. Este o treabă care mai durează patru, cinci luni, după estimările noastre. Lucrările au început în 2007, au fost întrerupte în 2011, nejustificat, după părerea mea, de Ministerul Dezvoltării, ce a avut această lucrare în coordonare şi refuncţionalizarea a trebuit să o preluăm noi pe bugetul nostru, însă, cum a fost contestată licitaţia, doi ani a trebuit să aşteptăm o soluţie a instanţei. Firma câştigătoare a licitaţiei a câştigat şi în instanţă alături de noi, ceea ce înseamnă că licitaţia a fost corectă”, a afirmat edilul.

În prezent, Primăria Sectorului 1 îşi desfăşoară activitatea într-un imobil situat pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti.

Citeşte şi Primăria Sectorului 3 din Capitală cheltuie banii pe garduri înalte cu camere video şi interfon