China, din nou sub ameninţarea coronavirusului. A înregistrat cel mai mare număr de infecţii zilnice din ultimele patru luni

Autorităţile de la Beijing au raportat joi 105 noi cazuri de coronavirus în China continentală, ceea ce reprezintă un record de infectări zilnice al ultimelor patru luni, o asemenea cifră nemaifiind înregistrată din luna martie.

30 iul. 2020, 05:58
China, din nou sub ameninţarea coronavirusului. A înregistrat cel mai mare număr de infecţii zilnice din ultimele patru luni

Cele mai multe cazuri de infectare au fost înregistrate în Provincia Xinjiang, 96, în timp ce capitala Beijing a raportat un singur caz. Pe de altă parte nu s-a înregistrat niciun deces, iar numărul de cazuri active se menţine scăzut la nivelul întregii ţări, 574, iar pacienţii în stare critică sunt doar şase.

Citeşte şi România, pe primul loc în UE la numărul de decese din cauza coronavirusului

Chiar şi în aceste condiţii, numărul tot mai mare de infectări de la o zi la alta îi îngrijorează pe specialişti, care văd în asta un semn al noului val, în condiţiile în care virusul a revenit în forţă şi în Europa, iar Hong Kong-ul a raportat şi el un număr record de infecţii, iar de miercuri a impus cele mai dure restricţii de la începutul pandemiei.


loading...
Partenerii noștri