Chinezii au prezentat smartphone-ul care afișază holograme. Cum funcționează? VIDEO

După febra smartphone-urilor 3D de acum câţiva ani, Takee 1 s-ar putea să fie primul dispozitiv care va iniţia trendul telefoanelor holografice.

19 iul. 2014, 09:47
Chinezii au prezentat smartphone-ul care afișază holograme. Cum funcționează? VIDEO

Tocmai a fost anunţat oficial un telefon pe care s-ar putea să-l ţineţi minte mult timp de acum înainte, chiar dacă nu vine de la Apple, Samsung, LG, Sony sau altă companie cu experienţă în domeniu.

Înainte de partea „magică”, să detaliem hardware-ul. Takee 1 este un smartphone construit în jurul unui ecran full HD de 5,5 inci. Are o cameră principală de 13 megapixeli cu f/2.0. Partea de procesare este asigurată de un octa-core de la Mediatek, MT6592T. Are 32 GB memorie internă şi o baterie de 2.500 mAh. Pasionaţii de sonorizare puternică se vor bucura de prezenţa a două difuzoare puternice stereo. În ceea ce priveşte designul, producătorul se laudă cu folosirea unei noi tehnologii de tăiere 3D de precizie foarte mare. Aparatul va fi disponibil pe alb, negru şi auriu, deşi nu ştim exact dacă varianta din urmă va fi placată cu aur de 18 karate sau va fi realizată integral din aur de 18 karate. Nu se cunoaşte încă un preţ oficial pentru el.

Cât despre holograme, lucrurile nu sunt chiar atât de revoluţionare, cel puţin asta se înţelege din clipul de mai jos.

Citeşte continuarea pe Playtech.ro.