Chipciu e de vânzare. Vestea venită înainte de Muntenegru-România şi cât se pierde de pe urma transferului

Înaintea meciului Muntenegru - România, din Liga Națiunilor, Alexandru Chipciu primește o veste importantă: este aproape de un transfer definitiv. Cu un gol și două pase decisive în 16 meciuri la Sparta Praga, Chipciu i-a impresionat pe cehi, care sunt gata să facă o ofertă pentru a-l cumpăra la finalul sezonului, când expiră împrumutul de la Anderlecht.

19 nov. 2018, 10:12
Chipciu e de vânzare. Vestea venită înainte de Muntenegru-România şi cât se pierde de pe urma transferului

Alexandru Chipciu (29 de ani), care a marcat și pentru naționala României luna trecută, în meciul câștigat cu 2-1 pe terenul Lituaniei în Liga Națiunilor, este în ultima vreme un titular incontestabil la prima reprezentativă. Este apreciat și la echipa de club și se pare că în curând va fi protagonistul unui transfer cu titlu definitiv.

Citeşte şi MUNTENEGRU – ROMANIA LIVE 2018. Veşti proaste pentru Contra înaintea meciului decisiv din Liga Naţiunilor

Chiar dacă Anderlecht a plătit 3 milioane de euro pentru a-l cumpăra de la FCSB și acum e gata să îl cedeze pentru două milioane de euro, afacere de pe urma căreia ar rezulta o pierdere de un milion, belgienii de la Voetbal Krant socotesc că formația din Bruxelles câștigă bine de pe urma transferului românului.

Muntenegru – România, marți, 21:45. Alexandru Chipciu e anunțat din nou titular
Pentru România urmează meciul cu Muntenegru, programat marți, 20 noiembrie, la ora 21:45. Alexandru Chipciu este anunțat titular în echipa lui Contra, care nu trebuie să piardă pentru a-și asigura locul al doilea și care are șanse chiar să termine pe primul loc, în cazul unei victorii la Podgorica, cu condiția ca Serbia să nu câștige cu Lituania.

Totodată, doar cu un succes în ultimul meci putem ajunge în urmna a treia la tragerea la sorți a grupelor din preliminariile Campionatului European din 2020.

40 de meciuri și 5 goluri are Alexandru Chipciu la naționala mare a României, pentru care a debutat în 2011.

9 trofee a câștigat Alexandru Chipciu de-a lungul carierei cu Steaua / FCSB are 3 titluri de campion în Liga 1 (2013, 2014, 2015)

4,95 milioane de euro însumează sumele de transfer plătite de-a lungul timpului pentru Alexandru Chipciu: FCSB a plătit 1,95 milioane de euro în ianuarie 2012 pentru a-l lua de la FC Brașov, iar Anderlecht a plătit în vara lui 2016 3 milioane de euro pentru transferul lui.