Chipul lui Hîldan, pe tricourile lui Dinamo. „Câinii” şi-au prezentat noul echipament

Dinamo şi-a prezentat miercuri echipamentul de joc pentru sezonul competiţional 2013/2014. Tricourile vor avea pe piept chipul lui Cătălin Hîldan, fostul căpitan al "câinilor", decedat în anul 2000, pe terenul de fotbal.

17 iul. 2013, 09:43

Kit-ul pentru meciurile de pe teren propriu păstrează culorile tradiţionale ale lui Dinamo: tricoul de joc este de culoare roşie şi este completat de un şort cu aceeaşi culoare. În meciurile din deplasare, Dinamo va folosi un echipament de joc alb complet.

Pentru prima oară în ultimii 20 de ani, pentru sezonul competitional 2013-2014, numele jucătorilor de la Dinamo sunt inscripţionate pe echipamentul de joc. Chipul lui Cătălin Hîldan, “UNICUL CĂPITAN” al dinamoviştilor, se va regăsi pe noul echipament al “câinilor”, alături de “FCD în AND”, marcă înregistrată a dinamoviştilor.

Fiecare echipament complet de joc a fost realizat prin reciclarea a 13 sticle de plastic. Acest nou proces de fabricaţie reduce consumul de energie cu până la 30 de procente, comparativ cu procesul tradiţional de producţie a poliesterului, şi ajută la eforturile de protecţie a mediului înconjurător.

Reglarea temperaturii corporale este realizată prin intermediul panourilor de mesh, poziţionate pe părţile laterale ale tricoului şi facilitează circulaţia aerului în jurul corpului sportivilor.