Chiriaş fals, apartamente golite de electrocasnice. Hoţul a fost prins şi a povestit cum păcălea oamenii

Tânărul din Galaţi care a golit de electrocasnice mai multe apartamente închiriate în Constanţa cu acte false, a fost prins. Individul a fost dat în urmărire generală imediat după ce victimele şi-au dat seama că au fost furate. El şi-a recunoscut faptele, ba mai mult, a spus şi că a avut un complice.

01 apr. 2016, 04:38
Chiriaş fals, apartamente golite de electrocasnice. Hoţul a fost prins şi a povestit cum păcălea oamenii

Hoţul a fost recunoscut depistat într-o parcare din Galaţi. Imediat, poliţiştii l-au ridicat şi l-au dus la secţie. Suspectul are 27 de ani şi lucrează la un centru de copiat acte. Aşa i-a venit şi ideea de a-şi face o carte de identitate falsă cu care reuşea să-i înşele pe oameni.

Bărbatul spune că ajutat de un complice a mers la Constanţa, unde şi-a pus în aplicare planul. Închiria apartamente utilate din care apoi fura tot ce era de valoare.

Din trei locuinţe tânărul s-a ales cu o pradă bogată: televizoare, cafetiere, aparate de gătit şi draperii.

La câteva ore după ce poliţiştii au făcut apel pentru prinderea lui, tânărul de 27 de ani a fost prins. El şi-a recunoscut fapta. Individul a fost predat poliţiştilor din Constanţa pentru continuarea cercetărilor şi încearcă acum să dea şi de urma complicelui.

Vezi şi: Trei tineri din Constanţa, REŢINUŢI după ce au furat 90 de telefoane în mai puţin de 2 minute