Chiricheş, extrem de iubit la Tottenham. Fanii l-au votat din nou Jucătorul Meciului

Pentru a treia oară în acest sezon suporterii lui Tottenham Hotspur l-au votat Jucătorul Meciului pe Vlad Chiricheş. Fundaşul român a fost titular în meciul câştigat cu 2-0 la Aston Villa.

21 oct. 2013, 07:05
Chiricheş, extrem de iubit la Tottenham. Fanii l-au votat din nou Jucătorul Meciului

Vlad Chiricheş a debutat duminică în Premier League, în meciul pe care Tottenham l-a jucat pe terenul lui Aston Villa. Cele două formaţii s-au mai întâlnit şi luna trecută, în Cupa Ligii, când Chiricheş a fost de asemenea titular, iar Tottenham a câştigat ambele întâlniri, în septembrie cu 4-0, iar acum cu 2-0.

De asemenea, Chiricheş a mai fost tittular în meciul cu Anji Mahacikala (scor 2-0), din Liga Europa, şi este de remarcat faptul că în toate cele trei dispute el a fost votat Jucătorul Meciului de către fanii lui Spurs care au votat pe site-ul oficial al clubului.

52% dintre suporteri l-au votat pe Chiricheş Omul Meciului jucat duminică la Aston Villa, în timp ce Andros Townsend, marcatorul primul gol, a fost al doilea, cu 29%. În plus, statistica indică faptul că internaţionalul român a avut 56 de pase reuşite, dintre-un total de 66 şi un procentaj al duelurilor câştigate de 67%.