Chiricheş, omul meciului la debutul pentru Tottenham. Vezi cele mai importante momente ale sale

Internaţionalul român Vlad Chiricheş şi-a făcut debutul la noua sa echipă, Tottenham Hotspur, în partida câştigată cu scorul de 4-0 pe terenul formaţiei Aston Villa, marţi seara, în turul 3 al Cupei Ligii engleze de fotbal.

25 sept. 2013, 06:29

Cu Vlad Chiricheş integralist, Tottenham Hotspur s-a impus cu 4-0 în faţa lui Aston Villa, prin „dubla” lui Jermaine Defoe (min.45 şi 90) şi reuşitele lui Paulinho (min.49) şi Chadli (min.86). În urma prestaţiei sale, Chiricheş a fost ales omul meciului de către fanii lui Tottenham, fiind preferat într-o proporţie de 35 la sută.

De asemenea, Costel Pantilimon a fost titular în poarta lui Manchester City, în meciul pe care „cetăţenii” l-au câştigat cu scorul de 5-0 în faţa lui Wigan Athletic.

În schimb, fundaşul Răzvan Raţ a evoluat în ultimele 10 minute ale partidei pe care echipa sa, West Ham United, a câştigat-o cu 3-2, pe teren propriu, în faţa celor de la Cardiff City.

Într-un alt joc, Chelsea Londra, adversara echipei Steaua Bucureşti în Grupa E a Ligii Campionilor, a învins cu scorul de 2-0 echipa de liga a 3-a Swindon Town, prin golurile lui Fernando Torres (min.29) şi Ramires (min.35).

Cele mai importante momente de la debutul lui Chiricheş la Tottenham