Chris Brown a avut o criză convulsivă. Paramedicii au ajuns de urgenţă la studioul său

Rapperul Chris Brown ar fi avut o criză convulsivă vineri, pe când se afla într-un studio de înregistrări din Los Angeles, însă a refuzat să fie dus la spital şi să primească tratament.

10 aug. 2013, 08:42
Chris Brown a avut o criză convulsivă. Paramedicii au ajuns de urgenţă la studioul său

Potrivit tmz.com, o echipă de paramedici s-a deplasat la studioul de înregistrări Record Plant din Los Angeles, vineri dimineaţă, în urma unui apel la serviciile de urgenţă.

Informaţia potrivit căreia rapperul în vârstă de 24 de ani a fost victima unor convulsii cerebrale nu a fost confirmată oficial, însă se pare că Brown a suferit în copilărie din cauza acestui tip de crize convulsive, relatează Mediafax.

În urmă cu câteva zile, Brown le-a spus fanilor săi de pe Twitter că vrea să se retragă din muzică după ce cel de-al şaselea album de studio al său, „X”, va apărea pe piaţă, la sfârşitul lui august. Într-o serie de mesaje misterioase publicate pe Twitter, Brown a sugerat că dorinţa sa de a renunţa la cariera muzicală îşi are rădăcinile în relaţia lui tumultuoasă cu fosta sa iubită Rihanna. Artistul a spus că „s-a săturat să fie celebru pentru o greşeală” pe care a făcut-o când avea 18 ani, referindu-se la faptul că a bătut-o pe fosta sa iubită Rihanna în 2009.