Christoph Daum, IRONIE MAXIMĂ la adresa lui Gigi Becali

Christoph Daum, selecţionerul german al României, a avut o reacţie ironică la adresa lui Gigi Becali după ce acesta a spus că doi jucători de la Steaua şi-ar dori să se retragă din echipa naţională deoarece nu vor să lucreze cu un antrenor străin.

14 iul. 2016, 15:40
Christoph Daum, IRONIE MAXIMĂ la adresa lui Gigi Becali

Gigi Becali a afirmat in urma cu cateva zile ca doi jucatori de la Steaua se vor retrage din echipa nationala pentru ca nu pot lucra cu un antrenor strain, iar Christoph Daum i-a dat replica.

„Jucatorii acestia ar trebui sa nu plece niciodata din Romania fiindca daca pleaca in alta tara vor da de antrenori straini. Daca vor avea o oferta de la Real Madrid, sa o refuze pentru ca vor avea antrenor strain, sa nu se duca acolo! Gigi Becali ar trebui sa spuna ca nu transfera jucatori la Real Madrid deoarece Zidane nu vorbeste limba romana”, a spus Christoph Daum pentru Digi Sport.

Christoph Daum a adoptat si o pozitie serioasa si a mentionat ca jucatorii respectivi, indiferent cat de valorosi ar fi, nu sunt de neinlocuit: „Sa spunem ca maine va veti imbolnavi si nu veti mai putea lucra. Credeti ca se va opri activitatea? Intotdeauna va fi cineva in spatele vostru care va va lua locul. Schimbarea e garantata in viata. Pe de alta parte, accept decizia luata de Gigi Becali sau de jucatori si trebuie sa o respect”.