Christoph Daum îi supune pe secunzi unui interviu de angajare. Daniel Isăilă: Plec de la naţională

Antrenorul secund al echipei naţionale, Daniel Isăilă, a declarat, vineri, pentru Dolce Sport, că va părăsi prima reprezentativă, după discuţia avută cu noul selecţioner Christoph Daum.

08 iul. 2016, 16:06
Christoph Daum îi supune pe secunzi unui interviu de angajare. Daniel Isăilă: Plec de la naţională

A fost o discutie foarte interesantă, este un antrenor titrat, nu degeaba a avut rezultatele pe care le-a avut peste tot pe unde a fost. Eu am fost impresionat de acest lucru, de mentalitatea dânsului, de felul cum gândeşte. Îi înţeleg temerile, a vrut să ne cunoască, însă prefer ca în momentul ăsta să renunţ. Au fost nişte lucruri care, pe undeva, nu mi-au convenit. Am fost supus unui interviu de angajare şi a rămas că îmi dă un răspuns pănă miercuri. Eu în premieră anunţ că renunţ la echipa naţională în acest moment„, a declarat Daniel Isăilă.

Citeşte şi Christoph Daum, primele declaraţii ca antrenor al României: Vom ataca mereu, indiferent dacă avem sau nu mingea

El a mai spus că a avut multe oferte pe care le-a refuzat şi momentan nu are nimic concret. „Am discutat cu domnul preşedinte, cu Burleanu, şi am căzut de acord ca să continuăm, că urma să iau contact cu antrenorul principal să mă cunoască, să ia cât mai multe informaţii despre jucători. Dar a fost cu totul şi cu totul altceva. Dânsul mi-a transmis că miercuri îmi va da un răspuns, iar eu poate că îl ajut cu decizia mea„, a adăugat tehnicianul.

Daniel Isăilă era antrenor secund la echipa naţională din 2014.