Christoph Daum, încântat de jucătorii Stelei. I-au plăcut inclusiv Enache şi Tănase

Selecţionerul Christoph Daum a declarat, marţi seară, după meciul FCSB - Viktoria Plzen, scor 2-2, că a remarcat la jocul de pe Arena Naţională prestaţiile lui Florin Tănase, Constantin Budescu şi Filipe Teixeira. Daum a mai spus că Florin Niţă a avut intervenţii bune şi că Gabriel Enache a fost activ pe teren.

26 iul. 2017, 05:24
Christoph Daum, încântat de jucătorii Stelei. I-au plăcut inclusiv Enache şi Tănase

E pozitiv faptul că Steaua a revenit de două ori, s-a luptat extraordinar pentru a obţine un rezultat bun. Va fi un retur interesant şi să sperăm că se va califica. Plzen îşi permite acum să termine la egalitate, fie 0-0, fie 1-1. Mi-a plăcut foarte mult prestaţia lui Tănase, apoi execuţiile lui Budescu, dar şi inteligenţa cu care joacă mereu Teixeira. Niţă a reuşit câteva intervenţii bune, Enache a fost şi el activ„, a spus Christoph Daum la Dolce Sport.

FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), partida disputată marţi seară, pe Arena Naţională, în compania echipei cehe Viktoria Plzen, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Cehii au condus cu 1-0 şi apoi cu 2-1.

Au marcat Budescu ’37 şi Teixeira ’61 pentru FCSB, respectiv Krmencik ’23 şi Kopic ’53 pentru Viktoria Plzen.

Returul va avea loc în 2 august, la Plzen.