Christoph Daum, primele decizii ca selecţioner al României

Christoph Daum a fost extrem de activ încă din prima zi ca selecţioner al României. Germanul le-a cerut oficialilor FRF sa-i ofere înregistrarile ultimelor meciuri ale echipei naţionale şi a anunţat primele meciuri din competiţiile naţionale pe care le va urmări din tribună.

09 iul. 2016, 13:28
Christoph Daum, primele decizii ca selecţioner al României

Christoph Daum doreste sa vada astfel pe ce jucatori se poate baza in urmatoarea campanie de calificare. De asemenea, germanul a decis sa mearga pe stadion la primele meciuri din acest sezon pentru a putea urmari jucatorii. Astfel, primele partide pe care neamtul le va urmari sunt Astra – CFR Cluj (Supercupa Romaniei) si Steaua- Chiajna (finala Cupei Ligii).

Scandal MONSTRU în fotbal după numirea lui Christoph Daum

Christoph Daum a semnat un contract valabil pe doi ani cu echipa nationala si are ca obiectiv calificarea la Cupa Mondiala din 2018.

Christoph Daum aduce STRĂINI la naţionala României. Primul nume PE LISTĂ

Christoph Daum le-a pregatit pe FC Koln, Stuttgart, Besiktas, Leverkusen, Bruges, Austria Viena, Fenerbahce, Frankfurt si Bursaspor. In 2000, el a fost ofertat pentru a prelua nationala Germaniei, dar totul a picat dupa ce s-a aflat ca neamtul era dependent de droguri.