Christoph Daum, reacţie INCREDIBILĂ după România-Polonia 0-3. „Arată-mi un antrenor care se aşteaptă la asta!”

Christoph Daum, selecţionerul României, a vorbit despre înfrângerea cu Polonia, 0-3, și despre șansele de calificare la CM 2018.

11 nov. 2016, 21:59
Christoph Daum, reacţie INCREDIBILĂ după România-Polonia 0-3. „Arată-mi un antrenor care se aşteaptă la asta!”

Christoph Daum a recunoscut superioritatea Poloniei şi spune că România va lupta pentru locul 2 în Grupa E, care ar putea să trimitî echipa la baraj.

ROMANIA POLONIA 0-3 în preliminariile CM 2018. Incidente GRAVE pe Arena Naţională VIDEO

„Trebuia să avem o circulație mai bună a balonului, să ne creăm mai multe șanse de gol. Polonia a fost foarte bună azi. A fost foarte bine organizată în teren. Nu ne-a lăsat să ne facem jocul. Nu am putut să ne folosim pasele. Nu am arătat ce știm.

Arată-mi un antrenor care se așteaptă să piardă un meci la un asemenea scor! Am vrut să câștigăm, dar am pierdut în fața unei echipe care a marcat foarte repede și poate foarte ușor. Au avut multe ocazii și puteau marca mai mult.

Nu am început prima repriză la fel ca prima. După pauză am făcut două schimbări, dar nu am avut ocazii. Trebuie să avem ocazii ca să marcăm. Trebuie să fim realiști. Trebuie să încercăm să terminăm pe locul 2. Au fost multe rezultate suprinzătoare. Este sigur că nu vom renunța.

Erau mulți jucători la primul gol al Poloniei și nu ar fi corect să numesc un vinovat. Am pierdut mingea la mijloc, iar polonezul s-a dus singur și a marcat. Sunt optimist pentru meciurile viitoare. Cred în potențialul jucătorilor români. Nu știu ce au unii fani în cap. Nu știu ce vor să facă. Poate este ceva politic sau nu știu. Știu că sunt probleme în toată Europa, nu doar la noi”, a spus Daum la TVR 1.

CLASAMENT GRUPA E


loading...
Partenerii noștri