Cifra destinului îţi dezvăluie personalitatea

Fiecare persoană are o cifră a destinului, care-i „guvernează” parcursul vieții. În funcţie de ea, poţi citi atât personalitatea ta, cât și a celor din jur.

17 iul. 2014, 08:53
Cifra destinului îţi dezvăluie personalitatea

Aşa calculezi cifra destinului

Ziua de naştere: 24 ianuarie 1976

24 (ziua de naştere): 2+4= 6

Ianuarie: 01 (pentru că este luna întâi) 0+1= 1

1976 (anul naşterii): 1+9+7+6 =23 = 2+3 = 5

Suma: 6+1+5 = 12

Cifra destinului: 1+2 = 3

1 – Numărul femeilor ambiţioase

Femeile care trăiesc sub semnul cifrei 1 sunt ambiţioase şi agreabile. Au o personalitate energică și puternică, dar uneori dau dovadă și de o mare doză de egoism. Dacă te-ai născut sub această cifră protectoare, înseamnă că mai poți da dovadă de încăpățânare.

2 – Cifra persoanelor sociabile

Persoanele născute sub semnul anului 2 sunt vesele, generoase şi sociabile. Au nevoie de echilibru, iar apropiaţii trebuie să-şi arate mereu afecţiunea faţă de ele. Sunt femei creative şi apreciază bunul gust. Pot fi nehotărâte, de aceea pot  avea d epierdut, atât în viața profesională, cât și în cea sentimentală.

3 – Cifra amatoarelor de surprize

Inventive şi petrecăreţe, aşa sunt persoanele născute în anul 3. Optimiste, le place să dăruiască, dar şi să primească. Sunt firi independente, cărora le place foarte mult libertatea, să nu se simtă constrânse. Se pot, însă, pierde ușor cu firea și pot fi egoiști. Totodată, se pot pierde în detalii.

4 – Cifra familistelor

Această cifră spune despre cea care o „poartă” că este o fire sentimentală şi că se simte perfect în sânul familiei. Așadar, are toate șansele să se căsătorească de tânără și să prefere să-și sacrifice cariera pentru familie. Sunt persoane cărora le place rutina și nu prea se topesc după schimbări.

Sursa: clickpentrufemei

5 – Numărul celor care adoră schimbările

Călătorii şi iar călătorii: le plac cel mai mult celor născute în anul 5. Au mereu nevoie de schimbări. Apreciază libertatea și au un spirit liber. Sunt persoane originale, cu o mare doză de creativitate. Monotonia te scoate din sărite.

6 – Marca persoanelor elegante

Mereu puse pe şotii, elegante şi sincere: sunt femeile născute sub semnul anului 6. Familia este foarte importantă pentru ele, de aceea adoră, de exemplu, vacanțele alături de rude. Sunt femei care analizează toate datele problemei înainte de a lua o decizie. Le plac și provocările. Sunt mereu în ton cu moda.

7- Semnul romantismului și al norocului

Muzica face parte din viaţa femeilor născute în anul 7! Sunt romantice şi le place şi dansul. Sunt, de asemenea, foarte norocoase și au un organism rezistent la boli. Sunt destul de rezervate și îți deschid sufletul destul de greu. Au puțini prieteni, însă sunt oameni pe care se pot baza. Nu prea le plac regulile.

8 – Cifra femeilor nonconformiste

Femeile născute în anul 8 sunt originale şi nonconformiste. Le plac lucrurile simple, care vin din suflet. Așadar, poți fi fericită cu o floare, căci știi să vezi bucuria în orice lucru, oricât de mărunt ar fi el. Ai și abilități de conducător și știi să coordonezi foarte bine o echipă. Știi să te faci plăcută în orice mediu.

9- semnul originalităţii

Curiozitatea, nonconformismul şi pasiunea pentru arta culinară guvernează femeia născută sub semnul 9. Este altruistă, îi place să-i ajute pe ceilalți. Uneori, poate fi ranchiunoasă. Totodată, se enervează destul de ușor.