Cifra personală dezvăluie cum va fi anul 2015 pentru tine

Te tentează să afli ce îţi rezervă anul viitor şi nu ai răbdare până la apariţia horoscopului pentru 2015? Ei bine, numerologia te va linişti şi te va ajuta să fii pregatită pentru provocările pe care viaţa ţi le va scoate în cale.

14 nov. 2014, 10:03
Cifra personală dezvăluie cum va fi anul 2015 pentru tine

Cifra personala este cea care tradeaza evenimentele care iti vor contura existenta in 2015, iar pentru a o afla, nu trebuie decat sa faci cateva adunari simple.

Aduna ziua, luna si anul nasterii tale cu 2015, dupa care continua sa aduni pana ajungi la un numar cu o singura cifra, de la 1 la 9.

Dupa ce ai aflat cifra personala, citeste interpretarea rezultatului si afla ce iti rezerva anul 2015.

Cifra 1

Incepe un nou ciclu de viata pentru tine, ce se va intinde pe o perioada de 9 ani. Primul an va fi cel mai activ, urmand sa incepi noi proiecte, dar si o noua etapa pe plan personal.

Profita de aceste momente si fa ce ti-ai dorit intotdeauna sa faci, fara sa ii lasi pe cei din jur sa se opuna si sa te influenteze. Va fi obositor la inceput insa, odata ce ti-ai intrat in ritm, lucrurile vor veni de la sine si vei deveni de neoprit.

Citeşte şi NUMEROLOGIE: Cifra maturităţii trădează cum vei fi după 35 de ani

Luna aprilie a anului urmator va fi plina de oportunitati si provocari asa ca trebuie sa fii pregatita sa le faci fata. In luna septembrie vei incepe deja sa culegi roadele muncii din intregul an.

Cifra 2

Anul 2014 a fost extrem de agitat pentru tine. Din fericire insa, in anul ce va veni, lucrurile incep sa se aseze. Esti mai linistita, mai determinata si mai concentrata pe rezultate.

Spre deosebire de anul trecut, ai mai multa nevoie de oameni dragi in jurul tau si le oferi mai multa atentie acestora. De multe ori vei fi pusa in postura de mediator, fiind nevoita sa rezolvi conflictele dintre cei din jur. Te vei descurca insa iti va fi destul de greu intrucat vei fi mai sensibila decat de obicei si vei fi afectata de micile conflicte la care asisti.

Citeşte şi Horoscop: Căile destinului şi ale vietii, în funcţie de zodia şi ziua în care te-ai născut

Luna aprilie iti va da cele mai multe batai de cap intrucat vei fi obligata de imprejurari sa accepti si sa te obisnuiesti cu schimbarea. In luna iulie vei renunta la ceva ce iti face rau, iar in august vei reveni pe linia de plutire.

Cifra 3

Vrei sa te exprimi pe tine insati anul acesta si te simti mai creativa decat te-ai simtit in ultima perioada mai lunga. Ai o abordare mult mai optimista, nu iei multe lucruri prea in serios, si ti se pare distractiv sa fii in jurul multimilor. In 2015 vrei sa petreci mai mult timp cu alti oameni si ai o viata sociala mult mai activa. Esti interesata de multe lucruri diferite, asa ca va trebui sa lucrez din greu ca sa nu iti pierzi concentrarea, astfel incat sa nu irosesti si risipesti creativitatea.

Anul viitor, incearca sa fii ceva mai practica, iar aceasta abordare te va ajuta sa faci ca lucrurile bune sa se intample. Creativitatea ta poate fi folosita pentru a te ajuta pe tine insati pe plan financiar. In 2015 poti sa convingi oamenii sa treaca de partea ta, asa ca ar trebui sa stai in jurul acelor persoane care au o atitudine pozitiva.

In aprilie 2015 esti plina de idei si lucrezi intens, vrei sa faci ceva in legatura cu planurile pe care ti le-ai creat in luna mai. Iulie poate insemna inceputul unui nou proiect sau plan, iar schimbarile mari vin in februarie. Vei munci din greu in ianuarie, dar vei lua legatura cu cei dragi in martie.

Descopera celelalte cifre pe feminis.ro.