Cimitirul groazei, la Dej. Imagini horror, cadavre mumificate aruncate la întâmplare VIDEO

Membrii unei familii din Dej, care a mers sâmbătă la cimitir, să-şi cinstească morţii, au avut parte de imagini terifiante. La intrarea într-un cavou cu uşa deschisă au putut observa mai multe cadavre mumificate, aruncate la întâmplare.

15 aug. 2015, 12:55
Cimitirul groazei, la Dej. Imagini horror, cadavre mumificate aruncate la întâmplare VIDEO

Cavoul, unul vechi şi dărăpănat, aflat la capătul unei alei din cimitirul Dealul Florilor, era tot timpul cu uşile închise, povestesc dejenii care au văzut azi grozăvia. „E groaznic, e o junglă, sunt bălării peste tot şi lângă mormântul bunicilor mei este un cavou deschis şi înăuntru sunt toate sicriele răsturnate şi rupte şi morţii sunt printre ele, şi ei acolo. Am văzut morţi stafidiţi, de bună dimineaţă. Şi unul numai de la bust în jos, că restul e rupt„, a a povestit pentru someşeanul.ro persoana care a sesizat cazul.

Citeşte şi Descoperire macabră în centrul unui oraş. Ce au găsit muncitorii în timp ce săpau fundaţia unei gări VIDEO

Imaginile sunt absolut şocante. Chiar la intrarea în cavou, după pragul acestuia, zace un cadavru al unui bărbat, care mai păstrează încă urme de haine şi şosete în picioare, având picioarele încrucişate. Cadavrul nu are cap, fiind descompus de la bust în jos, şi este mumificat, fiind probabil vechi de foarte mulţi ani. La doar un metru distanţă este aruncat cadavrul unei femei, care de asemenea nu are cap şi nici mâini, fiind parcă sfâşiat de la trunchi în jos. În partea dreapta, aşezat într-un sicriu, zace un alt cadavru, căruia i se vede doar o parte din cap şi trunchi.

Printre zecile de sicrie, unele închise, altele deschise, se pot observă tot felul de rămăşiţe umane, oase, dar şi obiecte care se aflau probabil în interiorul sicrielor distruse. Cei care au văzut scena presupun că respectivul cavou a fost vandalizat de persoane aflate în căutare de bijuterii sau obiecte valoroase care ar fi putut fi îngropate cu cei morţi.