Cimitirul mafioţilor. Locul unde gangsterii sunt îngropaţi cu bolizii lor şi au portrete în mărime naturală pe pietrele funerare VIDEO

Publicat: Miercuri, 06 Februarie 2019 11:11 // Actualizat: Miercuri, 06 Februarie 2019 11:11 // Sursa: romaniatv.net

Dacă Cimitirul de la Săpânța este denumit cel Vesel” grație culorilor vii, creativității și umorului, in Rusia exista un cimitir mafioților. Aici defuncții sunt îngropați alături de mașinile lor de lux iar pietrele funerare sunt gravate cu portretele gangsterilor în mărime naturală.

Multă opulență. Așa poate fi descris în cuvinte cimitirul mafioţilor ruşi din oraşul Ekaterinburg. Locul unde gangsterii locali sunt îngropați lângă maşinile de lux pe care le-au condus în timpul vieţii, iar pietrele funerare sunt gravate cu portretele acestora în mărime naturală.

Acesta este modul în care mafioții își arată puterea și bogăţia şi după moarte. Însă, cimitirul seamănă mai mult cu un muzeu al kitsch-ului, unde fiecare mormânt spune cât mai înflorat povestea celui care îşi doarme somnul de veci.

Pietrele funerare îi înfăţişează pe capii mafiei ruse și familiile lor într-un mod cât mai realist, iar gravurilor care redau scene din viaţa lor.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cimitirul mafiotilor Ekaterinburg ingropat cu masina
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7383
RON
16 Feb
noapte -1 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H