Cinci case, cuprinse de flăcări în Ploieşti. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Cinci case au fost cuprinse de flăcări, vineri seara, în Ploieşti. În urma incendiului, doi adulţi au suferit arsuri şi un copil a făcut atac de panică.

30 dec. 2016, 19:50
Cinci case, cuprinse de flăcări în Ploieşti. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Pompierii militari au fost solicitaţi pe strada Izvoare, unde s-a anunţat că patru imobile au fost cuprinse de flăcări. Focul s-a extins însă şi la a cincea casă, scrie Mediafax.

Am intervenit cu 13 echipaje, fiind vorba de 52 de pompieri, focul este acum localizat, însă sunt colegii acolo şi intervin. Se lucrează pentru lichidare. Au fost în total cinci case care au fost cuprinse de foc” a declarat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Două femei au suferit arsuri, iar un copil a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

Sunt două femei de 64 şi 70 de ani cu arsuri pe faţă, iar o fetiţă de 12 ani a suferit un atac de panică„, a afirmat Vasiloae.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, cauza nefiind încă stabilită.

Citeşte şi Un iaht a luat foc din cauza unui incendiu izbucnit char la bordul navei. Trei persoane au murit şi una este rănită VIDEO