Cinci copii, răniţi într-un accident înfiorător în Pantelimon

Accident cumplit în comuna Pantelimon, judeţul Ilfov. Cinci copii au fost răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit frontal. Mai multe ambulanţe au intervenit la faţa locului.

18 dec. 2020, 11:20
Cinci copii, răniţi într-un accident înfiorător în Pantelimon

Un accident înfiorător în Pantelimon a avut loc vineri dimineaţă. Din primele informaţii, cele două maşini s-au ciocnit frontal pe bulevardul Biruinţei. Nu mai puţin de şapte persoane, doi adulţi şi cinci copii, au fost implicate în coliziune.

La faţa locului au intervenit ambulanţele SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor. Doi copii au fost transportaţi de urgenţă la spital pentru că au fost răniţi.

Celelalte persoane implicate în accident primesc îngrijiri medicale.

De asemenea, poliţiştii fac cercetări în zonă pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Cel mai probabil, şoferul găsit vinovat se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fiind vorba despre un accident cu victime.

Citeşte şi: Accident grav în Sibiu. Un microbuz care venea din Ungaria s-a lovit de un cap de pod. Sunt șase victime

Tot astăzi, a avut loc un accident grav în localitatea Cristian din judeţul Sibiu. Un microbuz, în care se aflau șapte persoane, a fost distrus după ce a lovit un cap de pod.

Conform ISU Sibiu, toate cele şapte persoane din microbuzul care circula dinspre Ungaria spre Covasna au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar şase dintre ele au fost duse la spital cu mai multe contuzii.

Primele cercetări ale poliţiştilor sibieni arată că şoferul microbuzului, un bărbat de 69 de ani, a pătruns pe contrasens şi a lovit un cap de pod, în localitatea Cristian.