Cinci tineri din Arad au fost reţinuţi, după ce au intrat noaptea în curtea unui bărbat, l-au imobilizat şi l-au tâlhărit

Cinci tineri din judeţul Arad au fost reţinuţi, după ce au intrat noaptea în curtea unui bărbat, pe care l-au imobilizat, l-au ameninţat cu o macetă şi l-au tâlhărit de bunuri în valoare de aproximativ 7.000 de lei, care ulterior au fost găsite acasă la unul dintre suspecţi.

04 iul. 2019, 09:30
Cinci tineri din Arad au fost reţinuţi, după ce au intrat noaptea în curtea unui bărbat, l-au imobilizat şi l-au tâlhărit

Victima tâlhăriei, un tânăr de 23 de ani din localitatea Şeitin, a sunat la 112 pentru a reclama că mai multe persoane necunoscute, prin forţarea porţii, au intrat în curtea casei sale, l-au imobilizat şi i-au sustras un telefon mobil, un aparat de cafea, o staţie de muzică cu boxe şi unelte, toate în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

„La plecare, victima ar fi fost ameninţată cu o macetă, pentru a nu părăsi locuinţa. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, au fost identificaţi cinci tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 28 de ani, din Nădlac şi Semlac, bănuiţi de comiterea faptei”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga.

Poliţiştii şi un procuror au făcut trei percheziţii domiciliare în Nădlac, iar acasă la unul dintre suspecţi, în vârstă de 28 de ani, au fost depistate bunurile sustrase din Şeitin, precum şi 1.830 de lei, 570 de euro şi 160 de ţigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă.

Cei cinci suspecţi au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată şi contrabandă.