Cine a făcut-o pe Andreea Ibacka să plângă în direct la TV FOTO

Zicala "cine nu are bătrâni, să-şi cumpere" nu se potriveşte deloc frumoasei Andreea Ibacka. Asta pentru că, actriţa este norocoasă să îl aibe aproape pe bunicul ei de care este atât de ataşată. Vedeta tv se emoţionează de fiecare dată când vorbeşte despre cei care i-au îndrumat paşii în viaţă.

25 iul. 2015, 08:37

Sunt puţine dăţile când Andreea Ibacka plânge în public, scrie spynews.ro. Şi pentru asta trebuie să aibe un motiv serios. Blonda a vărsat câteva lacrimi atunci când, invitată la emisiunea

Citeşte şi Andreea Ibacka, CLIPE DE GROAZĂ. „Mi-a murit în braţe….”

„Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, a vorbit despre bunicii ei, dar şi despre problemele lor de sănătate. „Mă emoţionez când vine vorba de bunicii mei. Mi-aş dori să fie mândri de ceea ce fac pentru că cel mai adesea mă gândesc la ei şi mă gândesc că…să-i fac mândri de tot ceea ce fac. De multe ori mă bucur mai mult atunci când le dau lor veştile bune, decât îmi face mie plăcere, în sine. Sunt emotivă pentru că zilele astea am trecut aşa prin nişte momente mai tensionate şi de spaimă. Bunicul meu a avut nişte probleme de sănătate. Am încredere că este cel mai forţos dintre bunici şi o să se facă bine”, a spus, cu lacrimi în ochi, Andreea Ibacka.