Cine ar putea să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în lupta pentru Primăria Capitalei. Bomba momentului!

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, este la un pas să fie înlăturat din lupta pentru Primăria Capitalei. Cine ar putea să-i ia locul.

20 apr. 2024, 10:58
Cine ar putea să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în lupta pentru Primăria Capitalei. Bomba momentului!

Am aflat cine ar putea să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în lupta pentru fotoliul de la Primăria Capitalei. În urma acuzațiilor care i se aduc referitoare la clinica privată pe care o deține, liderii PSD și PNL iau în calcul să-l înlocuiască.

Acum au apărut și două nume noi pe listă. Așadar, Sebastian Burduja și Rareș Bogdan ar putea fi așii din mâneca coaliției, potrivit Antena 3.

Medicul Cătălin Cîrstoiu se așteaptă, mai mult ca sigur, să se renunțe la el, în urma declarațiilor făcute de premierul Marcel Ciolacu și de Nicolae Ciucă. Mai mult decât atât, el a precizat că s-a simțit mai mult singur în această precampanie.

Am spus că eu vreau să fac administraţie publică mizând pe un sprijin politic serios şi stabil. Acest lucru nu îl asilimez unei administraţii politice. Nu am intrat în cursa aceasta că m-am trezit acum o lună că pot fi un bun primar al Capitalei. Am avut o propunere a liderilor Coaliţiei. De atunci şi până acum, mandatul meu oferit de coaliţie a fost şi este pe masa coaliţiei”, a afirmat acesta.

Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat dacă simte că este susţinut. ”Am simţit sprijinul lui Ciolacu şi Ciucă, dar recunosc am fost cam singur în precampania aceasta. Am întâlnit lideri de filiale care m-au înconjurat cu căldură. Cred că nu poate fi un demers pentru Primăria Capitalei fără sprijinul coaliţiei. Nu vreau să fac acest demers fără sprijinul coaliţiei”, a subliniat acesta.