Cine are mari surprize în amor în zodia Leului 2022

Dupa un sezon Rac destul de incarcat, acum ai un moment de liniste la serviciu si multa pace si liniste acasa si devii agitat din cauza asta

27 iul. 2022, 16:33
Cine are mari surprize în amor în zodia Leului 2022

Zodia Leului 2022 aduce stabilitate si calm, dupa cateva luni destul de dramatice. Te vei bucura de acea relaxare pe care o astepti de ceva vreme? Ramane de vazut daca sezonul Leului va aduce pentru tine  „ragetul” Regelui sau „torsul” unei pisicute.

Berbec
Un sezon linistit nu este chiar ideea ta despre un moment bun, nu-i asa, Berbec? Pe masura ce planeta ta conducatoare, Marte, isi gaseste odihna in semnul calm si elegant al Taurului, pentru toate, cu exceptia ultimelor doua zile ale sezonului Leului, te simti nelinistit cu toata pacea. Foloseste timpul pentru planificare – pentru a scrie in jurnal, a studia sau a rezerva o vacanta. Taurul se preteaza bine pentru schimbarile din casa, asa ca fa o sesiune de cumparaturi pentru lampi noi si zugraveste dormitorul intr-o nuanta indrazneata.

Horoscop 28 iulie 2022. Pe plan sentimental, apar conflicte cauzate de probleme din trecut
Taur
Neobisnuit pentru tine, esti in chef sa vorbesti despre lucruri care te enerveaza, Taur. Pasnic si intelegator, preferi sa lasi oamenii sa fie ei insisi. Respecti fiecare persoana asa cum este si accepta-i pentru ceea ce sunt, fara a judeca. Marte, planeta razboiului, este in semnul tau pana pe 21 August si nu te poti opri in a-ti exprima nelinistea fata de orice nedreptate sau egoism cu care te-ai putea intalni. Planeta ta guvernanta Venus, planeta iubirii, aduce o colaborare plina de bucurie cu Neptun, planeta iluziei pe 7 August, ceea ce inseamna ca partenerul tau planuieste o mare surpriza.

Horoscop august 2022. Zodia care va avea bani cu nemiluita şi zodia protejată de îngeri
Gemeni
Daca aceasta perioada de odihna te enerveaza, atunci fa ceva in privinta asta, Gemeni! Dupa un sezon Rac destul de incarcat, acum ai un moment de liniste la serviciu si multa pace si liniste acasa si devii agitat din cauza asta. Iti place sa fii in miscare! Simtul tau ca se apropie ceva mare este absolut corect si, pe 21 August, ti se da dreptate, in timp ce Marte, planeta razboiului si a pasiunii, marseaza cu indrazneala in semnul tau, eliberand toate pagubele acumulate in urma lui. Urmeaza o petrecere de o saptamana si o cearta puternica cu cealalta jumatate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.