Cine e singurul politician pe care Cristian Tudor Popescu îl consideră bun. „Nu știu cum a ajuns președinte de două ori într-o țară de imbecili”

Cristian Tudor Popescu a decis să vorbească deschis despre preferințele politice și a susținut că în tot acest timp s-a simțit reprezentat de un singur om al statului.

25 iul. 2023, 13:32
Cine e singurul politician pe care Cristian Tudor Popescu îl consideră bun. „Nu știu cum a ajuns președinte de două ori într-o țară de imbecili”
Gafă de proporții a lui Cristian Tudor Popescu. Celebrul jurnalist s-a făcut de râs chiar de Paşte

Este binecunoscut faptul că Cristian Tudor Popescu nu este un fan sau susținător al politicii românești, dimpotrivă. Jurnalistul a declarat, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, faptul că nu prevede un viitor bun pentru țara noastră ,,Cel puțin cât mai am eu, teoretic, de trăit, nimic bun nu se va petrece cu România”.

Cine este politicianul în care Cristian Tudor Popescu și-a pus încrederea

CTP a mai spus că singurul politician român în care a avut încredere a fost Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, însă a fost dezamăgit și de acesta. ,,Am declarat că îmi pun speranța în Vlad Voiculescu pe când era ministru în Guvernul Cioloș”, a declarat jurnalistul la o întrebare legată de politicienii români care l-au dezamăgit.

Citește și Viciile la care a renunțat Cristian Tudor Popescu (CTP): „Mi se pare ridicol!”

Cristian Tudor Popescu a mai spus că s-a simțit reprezentat de un singur om al statului. Barack Obama este personalitatea care l-a marcat pe CTP. Acesta a reprezentat pentru jurnalist un exemplu demn pe care și politicienii țării noastre ar trebui să îl urmeze „Pe plan mondial, bun a fost pentru mine Barack Obama, pe care l-am considerat președintele meu. O pasăre foarte rară printre politicieni – un intelectual de bună conștiință. Nu știu cum a ajuns președinte de două ori într-o Americă plină de imbecili agresivi”.

Citește și CTP anunţă finalul pentru Simona Halep: „Indiferent de sentință, îi este deja foarte greu să mai revină în tenisul de vârf. Pata pe viața și cariera ei nu poate fi ștearsă”