Cine e suspectul care a furat pistolul jandarmeriţei? Unde au căutat poliţiştii arma

Dezvăluiri incendiare despre Daniel Dumitru, fugarul căutat de anchetatori timp de două zile și a cărui poză era pe ecranele televizoarelor din întreaga țară. Tânărul, suspectat că în timpul mitingului de vineri a furat pistolul jandarmeriței bătute, habar n-avea câtă lume îl caută și se odihnea bine-mersi pe banca de la poarta casei sale din comuna Petrăchioaia, judeţul Ilfov.

14 aug. 2018, 13:47
Cine e suspectul care a furat pistolul jandarmeriţei? Unde au căutat poliţiştii arma

Casa suspectului a fost întoarsă pe dos de anchetatorii care au plecat, însă, fără pistolul dispărut pe care l-au căutat peste tot: în grădină, în sobă, până și-n hazna. Sora lui Daniel e șocată de cele întâmplate. Ea spune că fratele ei nu știa că e atât de căutat.

Mai mult, femeia spune că obiectul mascat de mână este, de fapt, o borsetă.

” El ține borseta pe-o parte! Şi când vine de la muncă pune o șapcă aici și uite-așa merge! Că el a pierdut actele odată, a pierdut toate actele, a pierdut și bani, 16 milioane a pierdut, și de-atunci așa merge cu banii și cu actele!”, a mai spus sora bărbatului, potrivit România TV.

Vecinii spun că Daniel e un tip liniștit. Ei nu-și explică nici măcar ce a căutat la mitingul de vineri.

Daniel Dumitru a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat magistraților fiind acuzat de ultraj, tulburarea liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor.