Cine era iubita lui Ion Șmecherul, ciobanul – vedetă mort din cauza băuturii

A murit Ion Șmecherul, ciobanul devenit vedetă, care apărea des în vlogurile lui Iancu Sterp. Organismul i-ar fi cedat din cauza băuturii.

02 dec. 2021, 11:14
Cine era iubita lui Ion Șmecherul, ciobanul – vedetă mort din cauza băuturii

Ion Șmecherul a cunoscut succesul în urmă cu câteva luni, când a apărut într-un clip video pe canalul lui Culiță Sterp.

Vestea cumplită a fost dată chiar de Iancu Sterp, pe reţelele de socializare.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion smecherul, a încetat din viața!

Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp într-o postare pe Facebook.

Citește și Ion Şmecherul, ciobanul devenit vedetă pe YouTube, a murit. Fraţii Iancu şi Culiţă Sterp sunt în doliu: „Din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul”

Și Culiță Sterp a vorbit despre trecerea acestuia în neființă. „Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a transmis Culiţă Sterp pe Facebook.

Cine era iubita lui Ion Șmecherul

Nu se știu prea multe detalii despre cine a fost iubita lui Ion Șmecherul. Știm doar că o cheamă Simona, o tânără șatenă cu care ciobanul a apărut în mai multe clipuri video făcute de Iancu Sterp.

În ultima vreme s-a zvonit că cei doi s-au despărțit, după ce Ion Șmecherul a dansat cu mai multe fete.