Cine era Timeea, tânăra de 24 de ani care a murit într-un teribil accident în Arad. Tânăra era profesoară și abia își serbase ziua de naștere

Timeea, o profesoară din județul Arad, este tânăra care a murit vineri într-un cumplit accident produs la Păuliș. Aceasta împlinise 24 de ani acum două zile.

25 nov. 2023, 13:28
Cine era Timeea, tânăra de 24 de ani care a murit într-un teribil accident în Arad. Tânăra era profesoară și abia își serbase ziua de naștere

Timeea Recalo, o profesoară din județul Arad, este tânăra care a murit, vineri, într-un teribil accident rutier produs pe raza localității Păuliș. Aceasta împlinise 24 de ani în urmă cu două zile.

La doar 24 de ani, împliniți de două zile, Timeea a sfârșit tragic în accidentul de vineri seară, un accident pe cât de tragic pe atât de stupid. Un excavator pur și simplu a căzut de pe trailer direct pe mașina în care se aflau cele două tinere surori, nefiind ancorat corespunzător de cei care-l transportau. Roberta a scăpat cu viață, dar cu multiple fracturi și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean din Arad, potrivit SpecialArad.

Tinerele mergeau acasă la Săvârșin. Dacă pentru Timeea nu s-a mai putut face nimic, Roberta, sora mai mică de 21 de ani, a fost transportată în stare gravă la spital.

Timeea era absolventă a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie, iar din această vară a devenit profesoară de limba română la una dintre școlile bune ale Aradului, Școala „Mihai Eminescu”. În precedentul an școlar, Timeea a predat tot limba și literatura română la școala din Petriș, în județul Arad. O tânără frumoasă, educată, cu tot viitorul în față, a părăsit astăzi această lume dintr-o neglijență uluitoare.

Citește și: Ireal! Șoferul din Târgoviște care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni scapă de închisoare. Ce sentință a primit

Din păcate, s-a bucurat de roadele învățăturii, ale studiilor sale, doar câteva luni.

După tragedia din Arad, în mediul online curg mesaje de condoleanțe. Cei care au cunoscut-o pe Timeea nu-și revin din șoc. Un mesaj emoționant a fost postat pe Facebook de Școala Gimnazială Mihai Eminescu Arad, unde preda aceasta.

”Suntem șocați și profund îndurerați la răvășitoarea veste a decesului într-un tragic accident al colegei noastre, profesor de limba română, Recalo Timeea. Am pierdut un suflet blând, o persoană educată, bună, politicoasă, un cadru didactic tânăr, dedicat și iubit de elevi!

Să ne rugăm pentru colega noastră care a părăsit această lume mult prea devreme, într-un mod care ne-a șocat pe toți, iar familiei bunul Dumnezeu să-i dea puterea să treacă peste această cumplită tragedie. Dumnezeu să o odihnească în pace! Odihnă și lumină veșnică, suflet blând! Ne pare extrem de rău!”, se arată în mesaj.

Citește și: Fetița din fotografie a devenit una dintre cele mai cunoscute femei din România. O recunoști?