Cine este ALEX, bărbatul care a scris MESAJUL de la metrou: „Nu te mai preocupa eşti frumoasă astăzi”

De luni de zile, toate staţiile de metrou din Bucureşti şi numeroase panouri stradale sunt invadate de mesajul "Nu te mai preocupa eşti frumoasă astăzi". Acestea sunt semnate de Alex, un bucureştean care a reuşit să bucure femeile din Capitală într-un mod în care puţini pot să o facă, prin câteva cuvinte simple, dar cu un impact extrem de puternic. Cine este el şi de ce a ales să facă asta puteţi afla din interviul de mai jos.

21 iul. 2016, 12:31

Alexandru Sassu este un tânăr de 30 de ani din Bucureşti, de profesie make-up artist, care după aproape un deceniu de muncit în corporaţii a ajuns să îşi găsească adevărata pasiune şi menire în viaţă, riscând totul. Astfel, el a lăsat în urmă un job confortabil, de birou, într-o bancă, cu un salariu bun şi şi-a dedicat aproape un an din viaţă dezvoltării unei alt fel de cariere, fără costum şi cravată, aceea de a aduce pe chipul femeilor pe care le machiază un zâmbet şi un sentiment profund de dragoste de sine. Mai mult de atât, în timpul liber compune versuri, înregistrează piese hip-hop şi joacă FIFA. Povestea lui este una fascinantă şi demonstrează că visele devin realitate atunci când crezi cu adevărat în ele. Astfel, mesajul pe care l-a lansat în urmă cu aproape jumătate de an pe un perete de la metrou şi care a ajuns să fie cunoscut în toată ţara, este doar extensia unui mod creativ şi inedit de a înţelege viaţa şi oamenii din jurul său. Alex ne-a arătat că atunci când simţi ceva profund trebuie să vorbeşti, trebuie să te exprimi, altfel cei de lângă tine nu vor şti niciodată ce sentimente profunde ai pentru ei, potrivit b365.ro.

Povestea care l-a făcut cunoscut pe Alex în tot Bucureştiul, fără ca cineva să îi cunoacă identitatea, a început pe 8 martie, atunci când a auzit o discuţie între două tinere în metrou. Deoarece nu a putut să le spună în faţă ceea ce simte, a ales un alt mod de exprimare, printr-un mesaj scris pe un perete la metrou.

„Totul a început pe 8 martie. Mă duceam la un prieten şi eram în metrou. Lângă mine erau două domnişoare, una mai aranjată şi alta mai puţin aranjată. Erau simpatice. Una se plângea celeilalte că „uite, toate prietenele mele se mărită şi au copii şi eu încerc să găsesc pe cineva şi nu se întâmplă nimic, am numai întâlniri eşuate”. Eu am o chestie, de câţiva ani cred că trebuie să le spui oamenilor ceea ce gândeşti şi nu doar să simtă ei. Dacă ţii la cineva, să îi spui că îl iubeşti. Noi oamenii din ziua de azi trăim la modul ăstă, lasă că ştie iubita mea că o iubesc sau ştie prietenul meu că ţin la el. Ai fii surprins să vezi ce reacţie au oamenii când le spui chestia asta. Mamei i-am spus acum patru-cinci ani prima oară te iubesc fără să urmeze ajută-mă cu ceva şi mama a rămas uimită”, îşi începe Alex povestea.

„Atunci, în metrou, în momentul acela, am vrut să mă duc la ea să îi spun băi, eşti frumoasă, nu ai niciun stres, relaxează-te, eşti OK, dar mi s-a părut aiurea. Amuzant este că în ziua aceea mi se înţepase tapiseria de la maşină şi am luat un marker negru că voiam să colorez acolo, să nu se mai vadă. Primul mesaj scris a fost pe 8 martie, la ora opt şi ceva, între Unirii 1 şi Unirii 2. Aşa a început toată chestia. Ulterior, au apărut în foarte multe locuri, pur şi simplu. Niciodată nu am făcut taguri sau chestii de genul ăsta. Pur şi simplu a fost feedback-ul acela de moment şi asta a fost: Nu te mai preocupa eşti frumoasă”, a explicat el întâmplarea.

De aici, viralul pur şi simplu a explodat. Mesajul a început să apară pe numeroase panouri publicitare, cum ar fi reclamele de la AFI, aproape în toate staţiile de metrou din Bucureşti, pe ziduri şi chiar în alte oraşe din ţară, cum ar fi Cluj.

Citeşte mai mult pe b365.ro