Cine este Angela Martini, BOMBA-SEXY cu care s-a însurat Dragoş Săvulescu. Apare în toate revistele internaţionale GALERIE FOTO

Angela Martini, fostă Miss Albania, și-a unit destinele în 2017 cu Dragoş Săvulescu, condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în "Dosarul Retrocedărilor" şi dat în urmărire internaţională.

10 feb. 2019, 15:23

Angela Martini, în vârstă de 32 de ani, a început cu adevărat cariera de model la 18 ani. A semnat, ulterior, cu NEXT Model Management, în Miami, Florida, şi cu Elite Model Management, din New York City. A apărut în săptămâna de modă Mercedes-Benz şi în săptămâna de modă Mercedes-Benz Miami.

În 2010, a fost desemnată câştigătoare a concursului Miss Universe Albania. Vedeta l-a cunoscut pe Dragoș Săvulescu în urmă cu aproape patru ani, bărbatul fiind cel care a invitat-o la o petrecere. Aparent, aceasta şi-a prevăzut chiar ea viitorul și de aceea a ales să se mute în Los Angeles. În 2017, cei doi și-au unit destinele în mare secret tocmai în Las Vegas.

Dragoş Săvulescu dat în URMĂRIRE de Poliţia Română după ce a fost condamnat în Dosarul Retrocedărilor

Dragoș Săvulescu ar fi fugit în Monte Carlo după ce a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare în „Dosarul Retrocedărilor”!, alături de Cristi Borcea, care a primit 5 ani, și de Radu Mazăre care a fost condamnat la 9 ani.