ARMA SECRETĂ a lui ADRIAN MINUNE. De frica cui tremură FRANCO

Una dintre cele mai apropiate persoane ale manelistului Adrian Minune a fost ţinută mereu la secret. Şi pe bună dreptate. Reputaţia fratelui mai mic al cântăreţului este cel puţin periculoasă.

22 mai 2014, 14:19

De el ar trebui sa se teama Franco, scrie cancan.ro. Fratele mai mic a manelistului Adrian Minune nu a dorit sa apara in lumina reflectoarelor, nici macar tangential cu fratele lui celebru. Putini stiu insa si de ce cantaretul nu a insistat ca Mayc, asa cum este alintat fratele lui Minune, sa iasa pe interval.

Citeşte şi Cum a fost OMORÂT tatăl lui FRANCO, ginerele lui ADI MINUNE. „Au intrat peste el în casă, l-au bătut cu răngi”

„Mayc este un barbat foarte violent, care bate numai daca il calca cineva pe coada. El este cel mai smecheras din familie, umbla cu multi tipi periculosi si se lauda peste tot ca are spate. Spre deosebire de Adrian, nu a avut noroc nici la femei, pentru ca nu sties a se faca placut. Degeaba le aduce flori daca nu stie sa vorbeasca”, a declarat un apropiat al familiei.

Citeşte şi ŞOC. FRANCO, iubitul lui Carmen, DAT DISPĂRUT. Acasă la el este mare petrecere şi el parcă a intrat în pământ

Mai mult, Mayc Simionescu nu a contenit nici pana acum sa se dezlipeasca de Adrian, si a ales sa locuiasca impreuna cu el si familia manelistului. Iar firea lui violenta s-a vazut si in episodul telenovelistic consumat in Stefanestii de Jos, dupa fuga nepoatei sale, atunci cand fratele lui Adrian a avut grija sa „puna la punct” toti jurnalistii care le dadeau tarcoale.

Citeşte şi Fata lui Adrian Minune, BĂTUTĂ de mama sa înainte să plece de acasă