Cine este atacatorul de la Săpoca, ucigaşul a patru oameni. Mama sa a aflat de crime de la televizor

Mama bărbatului care a ucis patru oameni și a rănit grav alți nouă, din care patru sunt în comă, a rupt tăcerea. Femeia spune că nu a fost anunțată de Poliție de faptele fiului său.

18 aug. 2019, 13:33
Cine este atacatorul de la Săpoca, ucigaşul a patru oameni. Mama sa a aflat de crime de la televizor

Am aflat prin internet că el ar fi ucis niște bărbați acolo. Ieri a fost băiatul cel mic acolo, băiatul cel mare, a vorbit cu el, au mâncat covrigi cu toții, au râs. Peste noapte, ce s-a întâmplat nu știu. El a mai fost internat la Săpoca. De acolo venea foarte bine, nu aveam probleme cu el. Nu știu nimic de el. Nu a venit nimeni să mă anunțe, poliție, reprezentanții comunei„, a declarat mama atacatorului, potrivit wowbiz.ro.

Bogdan Lungu, în vârstă de 38 de ani, era necăsătorit, nu avea serviciu și lucra ca zilier. El locuia împreună cu părinţii în localitatea Săgeata, din judeţul Buzau.

Citeşte şi Momente de groază la Săpoca, o asistentă povesteşte atacul criminal al pacientului alcoolic

Miercuri a fost la cules pepeni și acolo ar fi băut peste măsură, a făcut o criză și din această cauză a fost dus la spital, au dezvăluit persoane din localitate pentru corespondenții Știrilor Kanal D.

O tragedie similară celei de sâmbătă noapte a avut loc la Săpoca în urmă cu 17 ani, când un tânăr pacient a blocat uşa unui salon şi a dat foc paturilor, bilanţul fiind similar cu cel de acum: patru morţi şi nouă răniţi.