Cine este de fapt avocatul Caius Iliescu, cel care îşi împingea iubitele la sinucidere

Avocatul Caius Iliescu a fost în 2012 la un pas de a deveni parlamentar. Colegii din UNPR şi-l amintesc pe fostul lor vicepreşedinte de filială judeţeană ca pe un tip ciudat, mai mereu pus pe scandal. 

16 feb. 2017, 08:00
Cine este de fapt avocatul Caius Iliescu, cel care îşi împingea iubitele la sinucidere

Prima care s-a lovit de politicianul Caius Iliescu a fost secretara filialei UNPR.

„El la un momendat a fost prim-vicepreşedinte în UNPR, iar eu am fost secretar. A venit cu un precontract şi vroia să-l semnez, ca a vorbit cu preşedintele! Greşeala mea a fost că nu l-am sunat pe domnul preşedinte ştiind că au o relaţie…Am semnat! După care a venit avalanşa: Ca o să rămân fără casă, fără masă…Vreo 600 de milioane trebuia să plătesc eu tot contractul! Urma să fie reziliat!”, a povestit aceasta. 

Fostul senator de Călăraşi Vasile Nedelcu spune că bărbatul reţinut pentru şantaj şi tentativă de omor a fost doar o prezenţă pasageră în politica locală.

„A fost două-trei săptămâni de zile, a început să se certe pe-acolo, a plecat cum a venit şi cu asta basta! Avea nişte manifestări din astea, mai deosebite uneori! A avut un… ponton, un vas de croazieră mai micuţ. La Călăraşi a stat tot pe pontonul acesta”, a declarat Nedelcu.

Nicolae Dragu, fostul primar al oraşului Călăraşi, îl acuză de lucruri grave:

„Luase nişte telefoane din astea, mobile, vreo 50 de telefoane….m-a încurcat, am văzut o notă de plată…Cam eu l-am….”Băi, pleacă!”. A plecat şi din politică şi cu vaporul s-a retras!”, a spus Dragu.

Procurorii care l-au reţinut pe Caius Iliescu susţin că în urmă cu trei luni acesta şi-a constrâns iubita să se arunce de la etajul 15 al unui hotel din Capitală.