Cine este băiatul secret al lui Becali. Mama lui a fost amanta afaceristului în anii 2000

S-a dedat la plăcerile vieţii, dar, din cauza lor, era cât pe ce să-şi piardă averea. Giovanni Becali s-a iubit în trecut cu o femeie care i-a dăruit un băiat, dar i-a şi transformat viaţa în cel mai cumplit coşmar.

03 iul. 2022, 20:20
Cine este băiatul secret al lui Becali. Mama lui a fost amanta afaceristului în anii 2000

Băiatul secret al lui Becali. Vărul lui Gigi Becali are trei fete din căsătoria cu Stella Hernandez, însă puțini știu că agentul de jucători are și un băiat cu Aida Giurumescu, cea care i-a fost amantă în anii 2000. Încă de atunci, aceasta a susţinut sus şi tare că are un copil cu afaceristul, dar acesta a refuzat cu obstinaţie să recunoască faptul că a acălcat strâmb.

Dar Aida Giurumescu şi-a urmărit interesul până la capăt. L-a dat în judecată şi a câştigat. După ce s-a dovedit faptul că Giovanni Becali are împreună cu ea un fiu, Aida Giurumescu a solicitat pensie de întreţinere, iar instanţa s-a pronunţat în favoarea ei. În primă fază, magistrații au decis ca Becali să-i plătească fiului nelegitim o pensie alimentară de 87.000 de euro, scrie Playsport.ro

Sentinţa nu i-a picat deloc bine afaceristului, astfel că acesta ar fi apelat la mai mulți avocați pentru a amâna executarea sentinței. Nici pensia alimentară nu a dorit să o plătească vreme de cinci ani.

Cine este fiul secret al lui Becali

Fiul lui Giovanni Becali s-a născut în 2002, se numește Bernhard și este fotbalist în Austria. Pentru că el s-a judecat mai bine de zece ani cu fosta amantă. Aida a avut pretenția ca fiul său să poarte numele Becali.

Cert este că băiatul poartă numele de Becali, fiind un fotbalist apreciat la categoria sa de vârstă. Bernhard a fost de mic pasionat de fotbal, activând la diverse cluburi pentru copii”, scriu cei de la wowbiz.ro.

Fiul secret al lui Giovanni a jucat în trecut pentru o echipă Under 18 din Viena, A XIII Autohof Center, dintr-o ligă inferioară, însă el a fost luat și în lotul echipei Under 23. Asta, cu mult înainte ca băiatul să împlinească vârsta majoratului.