Cine este bărbatul cu care Simona Halep şi-a petrecut ziua de naştere. „Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă” FOTO

Simona Halep a împlinit, marți, 27 septembrie, vârsta de 31 de ani, și a sărbătorit alături de familie și prieteni, dar și de un bărbat pe care îl cunoaște de mai mult timp.

28 sept. 2022, 21:34
Cine este bărbatul cu care Simona Halep şi-a petrecut ziua de naştere. „Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă” FOTO

Cine este bărbatul cu care Simona Halep şi-a petrecut ziua de naştere. Sportiva s-a simţit excelent de ziua ei, ăn ciuda faptului că a avut un an destul de complicat, atât în plan profesional, cât şi în plan personal. Unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut de ziua ei fost să meargă la un salon de lux să-și aranjeze părul, unde s-a lăsat pe mâinile cunoscutului stilist Sorin Stratulat.

Cadoul spectaculos primit de Simona Halep la împlinirea a 31 de ani. „Sunt îndrăgostită!” FOTO

Simona Halep a ales un blond cu reflexii mai închise, iar la final stilistul i-a dăruit un buchet superb de flori. „Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă”, a scris Simona Halep la poza cu Sorin Stratulat de pe Instagram.

O altă surpriză pentru Simona Halep a fost maşina primită de la BMW, un model Z4 cabrio cu pachet M, care costă aproximativ 65.000 de euro.

Mesajul mult aşteptat de Simona Halep. Ce i-a transmis Patrick Mouratoglou de ziua ei FOTO

Simona Halep a primit un mesaj emoționant de la părinții Tania și Stere Halep, dar și de fratele ei, Nicolae, și soția acestuia, Luminița: „Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o de-a lungul timpului să se întoarcă la tine în această zi minunată. De ziua ta, îți dorim fericire imensă și iubire din abundență. La mulți ani, te pupăm”.

Patrick Mouratoglu, antrenorul Simonei Halep, a postat şi el un mesaj: „La mulți ani uneia dintre cele mai pline de inspirație jucătoare de tenis pe care am cunoscut-o”.