Cine este bărbatul înjunghiat mortal într-un hotel din Dâmbovița. Primele imagini cu agresorii din momentul reţinerii

Un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la hotel Belmont din Padina. La petrecerea la care a fost ucis bărbatul cântau mai multe vedete care, ulterior, au fost chemate la audieri.

11 feb. 2024, 14:14
Cine este bărbatul înjunghiat mortal într-un hotel din Dâmbovița. Primele imagini cu agresorii din momentul reţinerii

Bărbatul înjunghiat mortal se numeşte Anghel Sorin, avea 41 ani şi era tatăl a doi copii. Era un cunoscut om de afaceri din Târgovişte, unde deţinea o firmă de pază. Pe fondul consumului de alcool, bărbatul s-a luat la ceartă cu mai multe persoane, iar conflictul a degenerat rapid.

La un moment dat, soţia victimei s-a urcat pe o masă şi a început să danseze.

Bărbatul înjunghiat mortal şi-ar fi apărat soţia în momentul în care unul dintre suspecţi i-ar fi arătat semne obscene

Unul dintre cei trei agresori i-ar fi arătat semne obscene, acela fiind momentul declanşării conflictului. Potrivit surselor România TV, cei trei agresori, care sunt fraţi, ar avea legături cu clanul Duduianu.

Alex Velea s-ar afla printre primele persoane audiate ca martori întrucât s-ar fi aflat în apropierea locului unde a avut loc agresiunea, scrie Antena 3.

Agresorii fac parte din clanul Fabian. Marin Fabian, soţul vrăjitoarei Sidonia

Agresorii i-au aplicat victimei în jur de 20 de lovituri cu maceta. După comiterea crimei, aceștia au fugit cu mașina, fiind prinși la vechea cabană „Cuibul cu dor”. Aceştia au vârste cuprinse între 19 și 32 de ani. Făptașii au fugit cu o mașină care, în cele din urmă, a fost blocată în trafic. În mașină se afla celebra vrăjitoare Sidonia, alături de Marin George Armando (24 de ani), Marin Laurențiu (31 de ani) și Marin Louis-Justin (18 ani), scrie cancan.ro

Toți fac parte din clanul Fabian acuzat, de-a lungul timpului, de prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune. Marin Fabian, liderul grupării, este nimeni altul decât soțul vrăjitoarei Sidonia.

Unul dintre suspecţii de crimă a declarat, la intrarea la audieri, că bărbatul de 41 de ani a fost cel care i-a atacat, iar ei nu ar fi făcut decât să se apere.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.