Cine este chelneriţa din Marea Britanie care face avere datorită lui Britney Spears GALERIE FOTO

Publicat: Vineri, 03 Mai 2013 20:13 // Actualizat: Vineri, 03 Mai 2013 20:49 // Sursa: RTV.net

O chelneriţă din Marea Britanie, Michaela Weeks, a făcut avere nu prin munca ei de la restaurant, ci cântând şi dansând, dar nu oricum, ci asemenea unei vedete de talie internaţională.

Michaela Weeks are acum 25 de ani  şi trăieşte ca o vedetă internaţională. Şi-a cumpărat prima casă cu banii munciţi de ea, când avea 19 ani, iar după trei ani şi-a cumpărat-o şi pe a doua. Pe prima a dat 115.000 de lire sterline, iar pe cea de-a doua, 150.000 de lire sterline. Se poate lăuda şi cu un parc de maşi sport de lux, de aproximativ 30.000 de lire sterline, între care un Audi TT, un Mercedes SLK şi o Toyota MR2.

A reuşit să facă toate acestea şi să strângă numai prin munca ei atât de mulţi bani pe care alţii nu i-ar putea strânge nici într-o viaţă. Dar Michaela a recunoscut de la bun început că marele ei noroc a fost acela că seamănă leit cu vedeta de talie internaţională Britney Spears, după cum dezvăluie Daily Mail.

Mai mărturiseşte că a avut şi norocul să îi placă personajul cu care seamănă. "Partea cea mai bună este că sunt o mare admiratoare a lui Britney. N-aş fi putut să imit pe cineva care nu-mi place. Dacă voi avea şansa să o întâlnesc vreodată, îi voi mulţumi pentru viaţa pe care mi-a oferit-o, pentru că am avut şansa să semăn cu ea", a mărturisit Michaela. Nu în ultimul rând, Michaela a fost înzestrată şi cu talent artistic. În rest a fost muncă, perseverenţă şi seriozitate.

De la ştersul meselor, în lumina reflectoarelor

Michaela Weeks a renunţat la serviciul ei de chelneriţă când avea 17 ani. Lucra de doi ani la un local din Ilkeston (comitatul Derbyshire), unde muncea din greu, de la servitul la mese, până la curăţenia în local. S-a hotărât să se dedice 100% meseriei de imitator după ce, cu un an înainte, o studiase mai atent pe vedeta internaţională cu hit-ul "Baby One More Time", din 1998. 

După ce a încercat să o imite, a avut o revelaţie. Şi-a dat seama că seamănă izbitor cu Britney şi din punct de vedere fizic. Leit chiar, după ce şi-a conturat ochii cu creion negru, ca Britney şi şi-a pieptănat pletele blonde întocmai ca ea. S-a înscris atunci la concursul Granada TV şi extrem de puţin i-a lipsit ca să-l câştige. Anul următor însă, a fost chematră din nou la concursul care fusese redenumit "Vedetele şi dublurile lor". A câştigat.

Dependentă de Britney

Aceea a fost lansarea ei în lumea imitatorilor de vedete. A devenit cunoscută, contractele au început să curgă, iar ofertele au fost din ce în ce mai "grase". Acum, pentru o singură apariţie, Michaela este plătită cu 3.500 de lire sterline, iar în toţi aceşti ani de când o imită pe Britney, Michaela a câştigat 300.000 de lire sterline.

Dar Michaela a avut şi de suferit de pe urma lui Britney,  atunci când vedeta s-a despărţit de soţul ei, s-a apucat de băutură, scandaluri şi chiar a vrut să se sinucidă când era în spital, pentru dezalcoolizare.

Declinul profesional şi moral al lui Britney, care atinsese apogeul în 2007 fiind dublat de o presă foarte negativă la adresa vedetei, s-a repercutat şi asupra carierei şi a bunăstării materiale ale Michaelei. A fost la un pas de a-şi pierde casa, pentru că nu mai realiza aceleaşi venituri artistice, ăi nu mai putea să plătească ratele, deoarece vedeta pe care o imita căzuse în disgraţie şi, automat, nici prestaţiile Michaelei nu mai aveau atâta căutare.

Acum, după ce Britney şi-a revenit, prosperă din nou şi Michaela. "Cu cât mai mult face ea, cu atât am şi au mai mult de lucru şi am început să îmi revin", a povestit ea.

 

 
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7800
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H