Cine este dansatoarea care a murit în timp spectacolului, în Timiş. Ce legătură avea cu Smiley FOTO

O tragedie a avut loc noaptea trecută la un concert la Balul Bobocilor, când o dansatoare a leşinat şi 24 de ore mai târziu a murit într-un spital din Capitală. Cântăreaţa de pe scenă era chiar Letiţia Roman, o tânără care a devenit cunoscută după ce a participat la un show de talente.

10 nov. 2018, 12:53

Numele tinerei care a decedat este Jivan Diana, scrie wowbiz.ro. Ea era căsătorită cu Andrei, bărbatul alături de care visa să îmbătrânească. Cei doi soţi eru uniţi de o mare pasiune, dansul, el fiind instructor de dans la o sală din Bucureşti.

Citeşte şi Panică la un spectacol din Arad. Unei artiste i s-a făcut rău pe scenă. Femeia a murit la scurt timp

„La data de de 09.11.2018, in jurul orei 23.00, Jivan Mihaela Diana, din municipiul Bucureşti, în timp ce se afla pe scena Casei de Cultură din oraşul Sebiş, unde dansa împreună cu soţul său, Jivan Andrei Robert, a leşinat, şi a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul de Boli Cronice din oraşul Sebiş, unde, în urma manevrelor de resuscitare, la data de 10.11.2018, la ora 00.41, a fost declarat decesul. A fost solicitat Serviciul Judeţean Medico Legal Arad Arad, în vederea efectuării necropsiei. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului”, transmite Poliţia Română

Diana avea doar 35 de ani şi s-a prăbuşit deodată pe scena pe care concerta Letiţia Roman, favorita lui Smiley de la show-ul de talente unde este jurat.