Cine este DJ-ul găsit mort pe fundul unui lac, cu greutăţi de 40 kg legate de corp. Misterul a fost rezolvat

Moarte misterioasă în Elveţia, un o femeie a fost găsită moartă la fundul lacului Thun, cu greutăți metalice de 40 de kilograme legate de corp. Abia luni autorităţile au aflat numele acesteia, un DJ în vârstă de 31 de ani.

26 ian. 2021, 11:09
Cine este DJ-ul găsit mort pe fundul unui lac, cu greutăţi de 40 kg legate de corp. Misterul a fost rezolvat

Trupul DJ-ului Jasmin Probst, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit la începutul acestei luni la Lacul Thun, în regiunea alpină Bernese Oberland, dar multă vreme anchetatorii nu au ştiut cu cine au de-a face. Totuşi, femeia a fost identificată de o serie de tatuaje pe spate, după cum relatează The Sun.

Citeşte şi DJ celebru, găsit mort într-o cameră de hotel din Piteşti. Moartea suspectă, investigată de Poliţie

Unul dintre tatuaje reprezenta o bufniță, iar celălalt era numele unui influent DJ din Singapore, fata având scris pe spate, stilizat, „Gayle San”. Gayle a auzit despre tatuaje și a lansat ample campanii pe Facebook, pentru a ajuta la identificarea femeii. „Mi-aș dori să pot ajuta poliția și jurnalistul elvețian care m-au contactat, dar nu cunosc pe nimeni, nici mîcar fani de-ai mei care să aibă acest tatuaj. Nu-mi amintesc să fi văzut un fan cu acest tatuaj în cluburi de-a lungul anilor„, afirma DJ-ul din Singapore.

Jasmin era un DJ cunoscut în Elveţia, iar poliția crede că și-a tatuat numele lui San pe spate, în semn de omagiu pentru influența pe care a avut asupra carierei sale.

Citeşte şi Un DJ celebru din anii ’90 a fost găsit mort! Artistul unei generaţii avea 49 de ani