Cine este elevul român admis la 11 universităţi de prestigiu din Statele Unite

Kis Alex Mihai, din Satu Mare, elev în clasa a XII-a la un liceu din Bucureşti a fost admis la 11 universităţi de prestigiu din Statele Unite. Tânărul se gândeşte ca după examenul de bacalaureat din vară să îşi continue studiile la Universitatea Stanford, relatează agendadeiasi.ro.

06 apr. 2013, 14:28
Cine este elevul român admis la 11 universităţi de prestigiu din Statele Unite

 Kis Alex Mihai este membru al lotului național de fizică pentru a treia oară consecutiv, printre performanțele sale deosebite aflându-se și medalia de argint, respectiv premiul special pentru cea mai bună lucrare practică, obținute la Olimpiada Internațională de Fizică din Rusia.

Citeşte şi INCREDIBIL: Ce a scris un elev în testul la geografie de a luat nota TREI FOTO

Tânărul este în prezent elev în clasa a XII-a și se gândește ca după examenul de bacalaureat să își continue studiile la Universitatea Stanford din Statele Unite ale Americii, fiind admis la 11 facultăți de prestigiu de peste Ocean.

 
Am luat premii în toți ani în care am participat la olimpiada națională de fizică și m-am calificat în lotul național pentru a treia oară consecutiv. Am luat medalia de argint și premiul special pentru cea mai bună lucrare practică, la Olimpiada Internațională de Fizică din Rusia. În clasa a VIII-a am luat premiul I și am primit o ofertă de la un liceu din București și am considerat că ar fi un pas important în cariera mea. Am fost admis la 11 facultăți din SUA și probabil voi alege să merg la Stanford”, a declarat Kis Alex Mihai.