Cine este femeia care a înlocuit-o pe Alexandra Dinu. Jeffrey Greenstein s-a afișat cu noua iubită

Alexandra Dinu s-a despărțit recent de actorul Jeffrey Greenstein, iar acesta deja s-a afișat alături de o nouă femeie. Iată cine este Salome Chandler, noua iubită a producătorului și actorului american.

14 apr. 2021, 21:48
Cine este femeia care a înlocuit-o pe Alexandra Dinu. Jeffrey Greenstein s-a afișat cu noua iubită

Cine este femeia care a înlocuit-o pe Alexandra Dinu. Se pare că Jeffrey Greenstein și-a găsit liniștea în brațele altei femei, chiar la scurt timp de despărțirea de Alexandra Dinu. Însă, blondina păstrează discreția ca de fiecare dată.

Conform informațiilor apărute în presă, actorul american ar fi înlocuit-o pe Alexandra Dinu cu Salome Chandler. Dovadă sunt chiar postările lor în care se afișează împreună, mereu cu zâmbetul pe buze, dar și declarațiile de iubire pe care și le fac în public. Aceștia au fost plecați de curând într-o călătorie, la schi, pentru câteva zile, iar tânăra l-a numit „dragostea mea”.

„Mulțumesc dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată! Să fii lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară”, așa i-a declarat Salome Chandler iubirea lui Jeffrey Greenstein pe rețelele de socializare.

Cine este femeia care a înlocuit-o pe Alexandra Dinu. Salome Chandler este un fotomodel celebru care cochetază și cu actoria.  Aceasta este activă pe paginile sale de socializare, iar cel mai des pozează în ipostaze sexy. De asemenea, iubelște să călătoreacă, lucru pe care Alexandra Dinu nu l-a făcut în timpul relației cu americanul.

Citește și: Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. s-a decis ce meserie vrea să urmeze. Decizia a uimit-o chiar și pe mama ei: „Mă bucură realismul ei”

Alexandra Dinu este cel mai nou jurat al emisiunii „Românii au talent”, de la Pro TV. Vedeta s-a întors special în România, pentru acest proiect, alături de fiul ei, Mario, rezultat din căsătoria cu Adrian Mutu. Vedeta a fost tot timpul discretă cu viața personală. Totuţi, într-un interviu acordat OK!Magazine, Alexandra Dinu a dat și câteva detalii intime, dar și despre ceea ce înseamnă să crești singură un copil, aflat acum la vârsta majoratului.

„Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario. El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă”, a spus Alexandra Dinu.

Citește și: Dana Budeanu îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: „Un gunoi, un nimeni, sper că e absolvent de liceu”