Cine este Filimon Vreja, ciobanul care s-a pozat pe Facebook cu preşedintele Klaus Iohannis GALERIE FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis a stârnit din nou vâlvă pe Facebook, după ce un cioban din Parâng, Filimon Vreja, s-a pozat cu el în weekend, în timpul unei drumeţii, şi a postat poza pe Facebook.

31 iul. 2017, 13:59

Preşedintele Klaus Iohannis în bocanci şi pantaloni scurţi, cu rucsacul în spate, alături de ciobanul Filimon Vreja din Petroşani. Este noua poză în care apare preşedintele şi care face senzaţie pe Facebook, după cea cu ochelari de soare, de la baza militară Mihail Kogălniceanu.

Fotografia a fost postată de ciobanul Filimon Vreja pe contul său. Cei doi s-au întâlnit în timpul unei drumeţii în weekend a preşedintelui, Klaus Iohannis cu bocancii şi SPP-iştii, Filimon Vreja cu bâta şi oile în masivul Parâng.

La aproape o zi după postare, fotografia ciobanului a fost distribuită de peste 400 de ori, iar comentariile sunt în majoritate pozitive, unele chiar de la rudele ciobanului.

În ciuda meseriei sale, veche de mii de ani, Filimon Vreja este foarte conectat cu prezentul. Are cont de Facebook, unde postează fotografii de pe munte, cu oile, sau cu diverse activităţi specifice oieritului. În unele cadre apare îmbrăcat frumos de petrecere, în altele lângă grătar sau luând masa în natură. 

Filimon îşi pozează des animalele şi anunţă când stâna i se îmbogăţeşte cu miei şi pui de ciobăneşti. De asemenea, Filimon are o bâtă frumos lucrată cu motive populare minuţios gravate. Din toate cadrele postate se vede că ciobanul duce o viaţă aspră, dar frumoasă.