Cine este iubita lui Max Verstappen, noul campion din Formula 1. Kelly Piquet are un copil cu rivalul olandezului

Cine este iubita lui Max Verstappen, noul campion din Formula 1. În vârstă de 24 de ani, olandezul a câştigat, duminică, Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi, a XXII-a etapă, ultima, a Campionatului Mondial de Formula 1 şi, totodată, primul său titlul mondial.

13 dec. 2021, 18:55
Cine este iubita lui Max Verstappen, noul campion din Formula 1. Kelly Piquet are un copil cu rivalul olandezului
Cine este iubita lui Max Verstappen, noul campion din Formula 1

Cine este iubita lui Max Verstappen. Pilotul se iubeşte cu Kelly Piquet, în vârstă de 33 ani, care e nimeni alta decât fiica unui triplu campion mondial în Formula 1, Nelson Piquet, care a triumfat în Marele Circuit în anii 1981, 1983 și 1987.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Citeşte şi: Accident teribil în Formula 1: Monopostul lui Leclerc a intrat în zid cu 240 km/oră VIDEO

Cine este iubita lui Max Verstappen

Kelly Piquet este fotomodel, blogger și specialistă în relații publice, iar înainte de a-l cunoaște pe Max Verstappen, brazilianca a fost cuplată cu un alt pilot din Formula 1, rusul Daniil Kvyat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly și Daniil au fost împreună în perioada august 2016 – decembrie 2019 și au împreună o fetiță, Penelope, născută în vara lui 2019.

Debutul lui Verstappen în Formula 1 e strâns legat de fostul iubit al actualei sale partenere. Mai exact, în mai 2016, Max a fost promovat în echipa Red Bull chiar în locul lui Kvyat, care a fost ”retrogradat” la Toro Rosso.

Daniil Kvyat a concurat în Formula 1 în două perioade, 2014-2017 și 2019-2020, iar în 2021 a fost pilot de rezervă la echipa Alpine.

Max Verstappen este noul campion din Formula

Plecați cu același număr de puncte înaintea acestei curse, Verstappen și Hamilton s-au luptat până în ultimul tur pentru titlul mondial. După ce l-a depășit imediat după start pe Max, Lewis a condus cursa în totalitate.

Cu 5 tururi înainte de final, Nicholas Latifi a lovit parapetul și a fost nevoie de interveniția Safety Car-ulului, care a dat calculele peste cap. Max Verstappen a profitat de intrarea safety car-ului, a pus pneuri soft și l-a depășit dramatic pe Lewis Hamilton în finalul cursei.

Finalul de cursă a fost unul controversat. În timp ce Safety Car-ul era pe pistă, între Hamilton și Verstappen erau 5 piloți întârziați.

Inițial, acestora nu li s-a permis să depășească mașina de siguranță, dar decizia a fost modificată în ultimul moment, ceea ce i-a permis lui Verstappen să vină imediat în spatele lui Hamilton și să-l depășească.

Hamilton a terminat pe 2, în timp ce Carlos Sainz (Ferrari) a venit pe 3.