Cine este iubitul Iuliei Albu. Vedeta a dezvăluit amănunte despre relaţia lor FOTO

Toţi se întreabă cine i-a furat inima Iuliei Albu după divorţul de Mihai Albu. Iată că de trei ani de zile, vedeta trăieşte o poveste de iubire alături de un bărbat care a făcut gesturi deosebite pentru ea. Îl ţine ascuns de ochii tuturor!

04 oct. 2018, 19:12

Iulia Albu impresionează la fiecare apariţie, scrie viva.ro. Fie că este vorba despre evenimente mondene, apariţii TV, vedeta alege ţinute extravagante care imediat atrag atenţia. Recent, aceasta a participat la Milano Fashion Week unde a acordat o mulţime de interviuri tocmai pentru că outfit-ul său a fost WOW.

Citeşte şi Una caldă, una rece. Cezar Ouatu a dat pe spate juriul X Factor UK în a doua etapă a concursului, dar a spus că este din Italia VIDEO

Despre viaţa sa profesională citim multe, mai ales pe site-ul său. Despre viaţa personală nu vorbeşte prea des, dar într-o emisiune TV a explicat că de trei ani de zile este într-o relaţie serioase şi nu se gândeşte la căsătorie. Bărbatul care o face fericită este afacerist şi pentru ea s-a mutat în România.

Fashion editorul nu i-a dezvăluit nici până acum identitatea celui care îi este alături de trei ani: „Am iubit de trei ani, el se ocupă cu niște afaceri, dar nu are nicio treabă cu moda. S-a mutat aici, în România. Nu eu trebuie să mă gândesc la căsătorie. Nu ne grăbim. Nu înseamnă nimic un act, am mai trecut prin asta, o dată”, a dezvăluit Iulia Albu.