Cine este iubitul secret al lui WRS. A apărut prima fotografie de cuplu. Unde și-au petrecut vacanța cei doi porumbei

WRS se bucură de o carieră în plină ascensiune, iar vocea sa reușit să îi aducă afecțiunea multor oameni. Este foarte apreciat în industria showbiz-ului românesc și a avut onoarea să reprezinte România la concursul Eurovision în anul precedent. Mai mult de atât, viața sa este și mai plină de fericire acum, de când este implicat într-o relație amoroasă. Iată cine este misteriosul iubit al artistului.

21 iun. 2023, 01:06
Cine este iubitul secret al lui WRS. A apărut prima fotografie de cuplu. Unde și-au petrecut vacanța cei doi porumbei

WRS este în culmea fericirii! Nu numai că a are o carieră strălucitoare și a captivează inimile oamenilor cu vocea sa, dar acum trăiește și o poveste de dragoste ca în filme. Inițial, în presa spaniolă, artistul a dezvăluit că este implicat într-o relație cu un bărbat care îi este asemănător atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Misteriosul iubit i-a fost alături chiar și la filmările emisiunii Te Cunosc de Undeva de la Antena 1.

Citește și: CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2022. Echipa Wrs şi Emilian este marea câştigătoare a show-ului TCDU

Ulterior, într-un interviu acordat pentru Cancan, artistul a dezvăluit că are planuri mărețe alături de partenerul său de viață. Mai mult decât atât, se gândește chiar să își unească destinele în fața ofițerului stării civile. Acum, WRS a încărcat pe rețelele de socializare o fotografie cu iubitul său. Imaginea a primit numeroase mesaje de apreciere. Cei doi se află în vacanță, în Mallorca, Spania, într-un peisaj deosebit care te lasă fără cuvinte.

Cine este iubitul lui WRS

WRS are un partener de viață numit Vlad, care se prezintă ca artist pe profilul său de Instagram, unde este urmărit de câștigătorul „Te cunosc de undeva”. Cu toate că WRS și Vlad își păstrează discreția în public, în contexte restrânse își exprimă liber sentimentele, iar Vlad îl însoțește pe pe cântăreț acolo unde cariera acestuia îl împinge. Vlad, în vârstă de 25 de ani, este originar din Urlați și a studiat la UNARTE.

Cine este iubitul secret al lui WRS. A apărut prima fotografie de cuplu. Unde și-au petrecut vacanța cei doi porumbei

Emil Rengle a exprimat aprecieri în legătură cu decizia lui Andrei Ursu de a-și asuma cu mult curaj sexualitatea sa. În plus, el s-a declarat fericit că oamenii aleg să trăiască în libertate!

„În primul rând, felicitări WRS, mă bucur foarte tare că ești liber și că trăiești liber. Este pentru prima dată când aud asta, nu am știut. Sunt super fericit, sunt fericit pentru orice om care trăiește liber. Și fix înainte să vin la eveniment mă uitam la un alt personaj, îl cheamă Mario Simen, care a postat un inel. Chiar dacă nu știm cine e iubitul lui, am văzut că i-a pus inelul pe mână și chiar ziceam «uite, cineva mi-a luat-o înainte». Prima căsătorie gay s-ar putea să nu fie a lui Emil Rengle, dar m-a bucurat foarte tare, sper să fiu invitat la nunțile astea, măcar să celebrez”, ne-a spus Emil Rengle.

Citește și: Te cunosc de undeva 2023 LIVE: Andreea Bălan a părăsit masa juriului. Decizia luată de artistă