Cine este Khaby Lame, Tik Tok-erul italian de origine senegaleză. Cel mai urmarit om de pe aplicația fenomen trăiește în condiții modeste. A descoperit celebritatea după ce a fost concediat

Khaby Lame, Tik Tok-erul italian de origine senegaleză, a devenit cea mai populară persoană de pe aplicație, deși trăiește în condiții modeste. A devenit influencer după ce a fost concediat.

28 iun. 2021, 15:49

Khaby Lame, cel mai urmărit influencer de pe Tik-Tok, locuiește alături de familia sa într-un orășel din Italia. Cu toate că a devenit cea mai populară prezență de pe aplicația fenomen, Khabane Lame, pe numele său adevărat, trăiește în condiții modeste.

Tânărul de 21 de ani a decis să se apuce de social-media, după ce la începutul pandemiei, în 2020, fost concediat de la fabrica, din orășelul Chivasso, unde lucra ca muncitor. Kahby Lame a fost forțat de împrejurări să se mute cu familia. În ciuda insistențelor părinților de a-și găsi un loc de muncă, tânărul era totuși determinat să devină cunocut pe social-media. Astfel, Khaby Lame a continuat să-și urmeze pasiunea pentru social-media și a continuat să creeze clipuri amuzante, pe care le-a postat pe aplicația Tik-Tok.

În timp Khaby a adunat peste 65,5 milioane de fani pe aplicația Tik-Tok și 26 de milioane de fani pe Instagram.

„Cred că mimica feței mele și expresivitatea fac oamenii să râdă”, a declarat Khaby Lame. Utilizatorii consideră că mimica sa facială a devenit un „limbaj global”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Khaby Lame (@khaby00)

Ceea ce difereanțiază clipurile tânărului de origine senegaleză de celelalte, este faptul că sunt făcute cu resurse minime, fără a apela la alte artificii de producție. De asemenea Khaby nu s-a folosit de colaborări în clipurile sale și nici nu a plătit pentru urmăritori falși. Potrivit specialiștilor, popularitatea sa online a crescut în mod sută la sută organic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Khaby Lame (@khaby00)

Experții sunt de părere că unul dintre principalele motive pentru care, tânărul de 21 de ani este atât de urmărit pe Tik-Tok, e datorită imaginii sale de om obișnuit, cu care oricine se poate identifica.

Khaby Lame și partea negativă a celebrității

În ciuda faptului că mai multe companii din Italia au fost receptive la popularitatea lui și i-au oferit contracte importante, tânărul nu are încă cetățenie italiană, deși locuiește în țară de la vârsta de un an și a absolvit școli din țară.

Unul dintre efectele nedorite ale celebrității tânărului Khaby, este faptul că s-a aflat că nu are cetățenie italiană și de ceea întâmpină dificultăți în ceea ce privește obținerea vizei pentru Statele Unite. Khaby continuă să se confrunte cu birocrația din Italia, pentru a dobândi cetățenia.

„Nu sunt primar și nu pot schimba legea, dar poate o pot modifica datorită poplarității mele”, a declarat Khaby.

Într-adevăr, Khaby Lame a devenit atât de cunoscut pe social-media, încât până și Mark Zuckerberg i-a pus un comentariu de apreciere la unul dintre clipurile postate pe Tik-Tok. Pe 19 mai, Khaby Lame a apărut alături de jucătorul să de fotbal preferat, legendarul Alessandro Del Piero.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Khaby Lame (@khaby00)