Cine este Lingurar, interlopul analfabet şă fără permis urmărit ca-n filme de 10 maşini de poliţie. Imagini de la capturare VIDEO

Detalii incredibile despre bărbatul urmărit de 10 echipaje de poliție prin Cluj! Bărbatul de doar 29 de ani este un interlop, care este analfabet și nu are permis! Mai mult, este la a treia urmărire cu Poliția în ultimii 5 ani. Au apărut imaginile cu momentul capturării interlopului.

28 ian. 2020, 06:31
Cine este Lingurar, interlopul analfabet şă fără permis urmărit ca-n filme de 10 maşini de poliţie. Imagini de la capturare VIDEO

Un clujean a filmat de la geamul unui bloc momentul arestării interlopului Lingurar Marcu, care a fost urmărit prin tot Clujul de 10 mașini poliție. Acesta a spart un baraj al poliției, agenții au tras mai multe focuri de armă, însă nici așa bărbatul nu a oprit. Într-un final tânărul a căzut cu BMW-ul într-un şanţ de pe marginea drumului, unde a fost prins de poliţişti.

Nu este însă prima dată când bărbatul este urmărit de poliție în trafic. Și în 2018 poliția l-a urmărit și a tras gloanțe după el. El a fost reținut atunci pentru 30 de zile, dar a fost eliberat și a fost cercetat în alte dosare. El a fost condamnat la închisoare între timp, dar a fost eliberat rapid în septembrie 2019, în baza recursului compensatoriu.

În 2015, trei infractori periculoși au pus pe jar Poliția Cluj, după o urmărire ca în filme. Autoturismul a fost semnalat în cartierul Mănăștur, Poliția încercând să îl oprească pentru că a încălcat legislația rutieră. Șoferul a trecut pe roșu. Mașina era condusă și atunci de Marcu Lingurar, dat în urmarire locală pentru spargeri de locuințe. Acesta nu a oprit și a fugit de poliție, fiind urmărit prin tot orașul. Într-un final a lovit un alt autoturism și apoi s-a oprit într-o bordură. Cei trei bărbați au fugit, doar unul fiind prins.

Interlopul este analfabet, deci nu poate avea carnet de conducere şi nu are voie să conducă autovehicule. Acesta este acum în arest preventiv.