Cine este marele câștigător de la Loto 6/49. De câți ani joacă și cum a ales numerele care l-au îmbogățit

Marele premiu în urma extragerii 6/49 a fost de 1,7 milioane de euro. Câștigătorul a aflat vestea cea mare joi, 2 iunie. 

06 iun. 2022, 23:29
Cine este marele câștigător de la Loto 6/49. De câți ani joacă și cum a ales numerele care l-au îmbogățit

Câștigătorul de categoria I la extragerea Loto 6/49 și-a ridicat deja premiul. Cetățeanul din Buzău și-a luat luni premiul, în valoare de aproape 2 milioane de euro.

Mai exact, în urma extragerii din 2 iunie, norocosul a încasat 8.496.329 de lei, adică peste 1,71 milioane de euro, informează Loteria Română.

Posesorul biletului este din comuna Gura Teghii, județul Buzău, are peste 50 de ani și spune că joacă la toate jocurile loto de mai bine de 30 de ani, mereu doar variante simple.

Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificație personală. Buzoianul milionar a ales numerele la întâmplare.

Câștigătorul din Buzău a fost convins că într-o bună zi va câștiga premiul cel mare și-și dorește să joace în continuare.

 

În urmă cu 3 luni, un alt român a câștigat un mare premiu la Loto 6/49

 

În martie, un alt român a câștigat la 6/49 premiul cel mare. Bărbatul are 40 de ani, este din Ilfov și joacă la Loto de 20 de ani. 3 milioane de euro a încasat norocosul, adică 14,8 milioane de lei.

Jucătorul a mărturisit că nu a sperat niciodată la potul cel mare, dar că a jucat de fiecare dată cu încredere, chiar dacă a câştigat numai premii mici, de categoria a IV-a.

Câștigurile obținute la jocurile de noroc sunt impozitate cu 25% în România.