Cine este Micaela Caracaș, soția lui Ion Caramitru. Au fost împreună timp de 45 DE ANI şi aveau TREI COPII

Ion Caramitru a murit, duminică, 5 septembrie 2021, iar soția sa, Micaela Caracaș, și cei trei copii se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum. Ion Caramitru era căsătorit cu actrița Micaela Caracaş, din căsnicia lor rezultând trei băieți: Andrei, Ștefan și Matei.

06 sept. 2021, 12:18
Cine este Micaela Caracaș, soția lui Ion Caramitru. Au fost împreună timp de 45 DE ANI  şi aveau TREI COPII

Cine este Micaela Caracaș, soția lui Ion Caramitru. De-a lungul anilor, marele actor nu a prea vorbit despre familia sa, considerând că viața personală nu ar trebui să fie făcută publică.

Cine este Micaela Caracaș, soția lui Ion Caramitru

„Nu cred ca viata mea personala trebuie pusa pe taraba, viata de familie, ceea ce fac eu, copiii mei, ce face sotia mea, cum ma inteleg cu ea, daca ea vrea sa cumparam un dulap sau eu vreau sa schimbam frigiderul. Daca sunt interesant cu ceva, prin ceva, acel ceva trebuie sa fie ceea ce sunt eu ca actor. Cum am fost vreme de patru ani ministru (al Culturii), s-a incercat sa fiu vanat, sa se gaseasca acel ceva,ori chiar sa se inventeze ceva de natura sa contribuie la compromiterea mea. N-am dat astfel de ocazii cand s-a recurs la inventii. Le-am respins ferm. Nu tuturor le-am raspuns, nu toate meritau acest efort. Te consuma sa tot dai dezmintiri pentru orice prostie. Si chiar n-am avut timp pentru asta”, povestea Ion Caramitru.

Averea imensă lăsată în urmă de Ion Caramitru. Era cel mai bogat actor român

De meserie actriță, Micaela Caracaș a fost o mamă exemplară pentru fiii ei, dar și o soție model pentru regretatul actor. Micaela Caracaș a îmbrățișat aceeași meserie ca cea a soțului ei, iar acest lucru a fost foarte important în căsnicia lor, deși erau momente în care pleacau de acasă cu zilele și se vedeau după o lungă perioadă. În ceea ce privește căsnicia lor, Ion Caramitru și Micaela Caracaș au fost mereu discreți în declarații și au preferat să nu vorbească atât de mult de viața lor privată, ci au vrut să-și expună doar partea profesională.